Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
διεθνήΟύρλιαζαν για βοήθεια τα παιδάκια της: Φρικτός θάνατος για 41χρονη μητέρα, πιάστηκε...

Ούρλιαζαν για βοήθεια τα παιδάκια της: Φρικτός θάνατος για 41χρονη μητέρα, πιάστηκε η μπλούζα της σε τελεφερίκ αποσκευών

Μια τραγική στιγμή σημειώθηκε στην Ιταλία, καθώς η 41χρονη Μαργαρίτα Λέγκα, κατάγομενη από το Τρέντο, έχασε τη ζωή της με απότομο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Calasca Castiglione, στην περιοχή της κοιλάδας Anzasca των ιταλικών Άλπεων, βρισκόταν σε μια στιγμή επιβίωσης καθώς φορτωνόταν αποσκευές σε ένα τελεφερίκ που προοριζόταν μόνο για αντικείμενα.

Τα ρούχα της από άγνωστη αιτία «πιάστηκαν» από το μηχανισμό του τελεφερίκ, με αποτέλεσμα να τραβηχτεί απότομα προς την άκρη ενός γκρεμού.

6687e8132f3be.r d.334 63

Παρά τις προσπάθειές της να κρατηθεί στην άκρη για μερικά λεπτά, η Μαργαρίτα Λέγκα δεν κατάφερε να αντέξει και έπεσε κατακόρυφα από ύψος 150 μέτρων, χάνοντας αμέσως τη ζωή της και προκαλώντας μεγάλη αποθέωση στην οικογένειά της.

teleferik thanatos

Η οικογένεια προσπαθούσε να φτάσει σε μια καμπίνα στο βουνό της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά της, ένα έξι και ένα εννιά ετών, βρίσκονταν παρόντες εκείνη την ώρα και είχαν τον τρομακτικό ρόλο των μαρτύρων σε αυτό το αποτρόπαιο γεγονός. Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό.

 

Για να βρεθεί το άψυχο σώμα της 41χρονης, απαιτήθηκαν ελιγμοί με σχοινί λόγω του βραχώδους και ανώμαλου εδάφους. Οι διασώστες κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο και να ανασύρουν το σώμα της με χρήση ελικοπτέρου της πυροσβεστικής. Δυστυχώς, δεν ήταν δυνατό να γίνει τίποτα για τη Μαργαρίτα Λ. εκτός από τον επιβεβαιωμένο θάνατό της.

Η δήμαρχος της περιοχής εξέφρασε τα βαθιά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και δήλωσε ότι η αστυνομία προχωρά σε πλήρη έρευνα για την εξακρίβωση όλων των πτυχών του περιστατικού.

«Είμαστε σοκαρισμένοι. Περιμένουμε τους ελέγχους του δικαστή στο εργοστάσιο για να έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό που δυστυχώς αποδείχθηκε τραγωδία», είπε.

Τα πιο σημαντικά