Σου Κου Family: Όσα είπαν στην πρεμιέρα Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη – Η απουσία της Χριστίνας Πολίτη

30 Ιανουαρίου, 2021 7:59 ΜΜ
More videos

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/1) η εκπομπή “Σου Κου Family“.

Στην έναρξη της εκπομπής ο Χάρης Βαρθακούρης ερμήνευσε ένα τραγούδι γραμμένο για την εκπομπή ενώ στη συνέχεια “εισέβαλε” στο πλατό η Αντελίνα Βαρθακούρη. Δίνοντας όχι ένα αλλά δύο τρυφερά φιλιά στο στόμα το ζευγάρι καλησπέρισε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ και, αφού ευχαρίστησε τον αρχισυντάκτη και τον σκηνοθέτη της εκπομπής, μας έδειξε το πλατό του ή αλλιώς το τηλεοπτικό σπίτι του.

“Καλησπέρα καλώς μας βρήκατε στο καινούργιο τηλεοπτικό σπιτικό. Σου Κου Family μια εκπομπή για το Σαββατοκύριακο και τι είναι το Σαββατοκύριακο; Είναι οικογένεια, είναι θαλπωρή, είναι αγάπη, είναι αισιοδοξία, είναι χαμόγελο. Όλα αυτά τα συστατικά είναι πολύτιμα για καθέναν από εμάς για να περάσουμε αυτή την περίοδο πιο όμορφα”, ήταν τα πρώτα λόγια της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Στη συνέχεια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και η Μαρία Αντωνά μπήκαν στο πλατό και κάθισαν στις θέσεις τους. Απούσα από την πρεμιέρα του “Σου Κου Family” είναι η Χριστίνα Πολίτη. Η Αντελίνα Βαρθακούρη ανέφερε ότι η ίδια απέχει για προσωπικούς λόγους χωρίς να προσδιορίσει πότε ακριβώς θα επιστρέψει στη θέση της.

Ακολουθήστε μας στο facebook: