Και το αίνιγμα συνεχίζεται: Χώρισαν Τούνη – Αλεξάνδρου;

13 Ιουλίου, 2022 1:36 ΠΜ
More videos

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η instagrammer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν χωρισμένη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Με νέο story στο Instagram επέστρεψε η Ιωάννα Τούνη, λίγες ώρες αφού το προφίλ Soula Glamorous αποκάλυψε ότι σταμάτησε να ακολουθεί στα social media τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Οι φήμες που τους θέλουν χώρια πυροδοτούνται ολοένα και περισσότερο, ενώ η instagrammer ανάρτησε πριν από λίγο ένα βίντεο, στο οποίο λέει μεταξύ άλλων:

«Δεν είμαι πάρα πολύ καλά στη υγεία μου από χθες το πρωί. Τώρα λίγο συνήλθα είμαι λίγο καλύτερα, είμαι σπίτι όλη μέρα. Δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και όλα τα πράγματα που βγάζω συνέχεια».

Στη συνέχεια, η ίδια θέλησε να τονίσει ότι: «Σχετικά με τα άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες βδομάδες μήνες για πάντα, θα σας πω ό,τι θέλω όταν θέλω όπως κάνω πάντα. Οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου, δεν σας απασχολεί τίποτα» και συνέχισε το βίντεο με έναν διαγωνισμό που γίνεται στο προφίλ της.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι ορισμένοι θαυμαστές του μοντέλου και της instagrammer, έστειλαν μήνυμα στο προφίλ της Soula Glamorous για να εκφράσουν τον προβληματισμό τους, σχετικά με τα unfollow που έκαναν ο έναν στον άλλο. Η Soula Glamorous τους απάντησε: «Μπορεί να μάλωσαν και να παίχτηκε block». Από εκείνη την ώρα τα δημοσιεύματα που τους θέλουν χωρισμένους έχουν πάρει «φωτιά» η οποία αναζωπυρώθηκε από μία ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη, που ωστόσο κατέβηκε από το προφίλ της λίγη ώρα μετά.

Ειδικότερα, σε ένα από τα τελευταία Instagram stories της, η Ιωάννα Τούνη ποζάρει χωρίς πολύ καλή διάθεση. «Αισθάνομαι άρρωστη σήμερα», έγραψε στο story, χωρίς να διευκρινίζει το γιατί. Σε άλλο story, η ίδια ανέφερε: «Tι σε κάνει χαρούμενο; Θυμάσαι;».