Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Σέρνουν» τον πατέρα του Κ. Κατσίφα στα Τίρανα για να γίνει η...

«Σέρνουν» τον πατέρα του Κ. Κατσίφα στα Τίρανα για να γίνει η ταφή

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και τέσσερις ολόκληρες ημέρες μετά, οι δικοί του άνθρωποι υπόκεινται σε καψόνια για να γίνει η ταφή!

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν έχει ταφεί ακόμη, τέσσερις μέρες μετά τον θάνατό του στους Βουλιαράτες και στην υπόθεση υπάρχουν εξελίξεις.

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Ζητούν από τον πατέρα του… έγγραφο αίτημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του Έλληνα ομογενούς κλήθηκε από τις εισαγγελικές αρχές των Τιράνων για ενημέρωση επί της υπόθεσης και για να υποβάλει ο ίδιος εγγράφως το αίτημα περί παράδοσης της σορού του παιδιού του.

176a2f8a4449bd5e162929db7f12a1d3

Συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Βαγγέλη Ιωαννίδη είχε σήμερα (01.11.2018) ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα προκειμένου να τον ενημερώσει για τις νομικές ενέργειες στις οποίες θα προβεί.

Σε δήλωσή του ο κ. Ευθύμης Ναυρίδης ανέφερε ότι η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα έχει υποβάλλει στην Εισαγγελία Τιράνων αίτημα να παραλάβει τη σορό για την ταφή.

«Η οικογένεια ζητεί την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος, να έχει σαφή και πλήρη ενημέρωση. Ο,τι επαφές γίνονται με την Αλβανία είναι με την Εισαγγελία Τιράνων και συγκεκριμένα με την Εισαγγελία βαρέων εγκλημάτων, με την οποία συνεργαζόμαστε. Από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι Έλληνας υπήκοος, ασφαλώς έχουν και οι ελληνικές αρχές αρμοδιότητα για αυτό έχει επιληφθεί και η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας», ανέφερε ο κ. Ναυρίδης. Κωνσταντίνος Κατσίφας

2569a726860f3cf33e5f766dcc8af8e6

Στη δικογραφία που διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνονται οι καταθέσεις της μητέρας και του πατέρα του, η κατάθεση ενός αστυνομικού και η φωτοτυπία της ταυτότητάς του από την οποία προκύπτει η ελληνική υπηκοότητα.

Τα πιο σημαντικά