16 πράγματα που πρέπει να σταματήσουν να κάνουν οι άντρες στο σeξ

10 Σεπτεμβρίου, 20152:56 ΠΜ
More videos

Συχνά ακούμε τις γυναίκες να σχολιάζουν αρνητικά κάποιες κινήσεις των αντρών στο κρεβάτι και πως πολλοί από αυτούς έχουν μπερδέψει το σeξ της πραγματικής ζωής με το σeξ που βλέπουν στις τσόντeς ή στα ποpνογραφικά sites.

Εμείς ρωτήσαμε τα κορίτσια του Neopolis.gr και μας μιλήσουν για τις χειρότερες εμπειρίες τους στον τομέα του σeξ και ποιες είναι οι κινήσεις που θα ήθελαν να σταματήσουν οι άντρες να κάνουν και μας απάντησαν τα εξής:

Τα παθιασμένα αποτυχημένα φιλιά. Είναι μερικοί άντρες ανεπίδεκτοι μαθήσεως …Τι προσπαθείς να τους δείξεις ότι κοντεύεις να πάθεις ασφυξία τόσο που πιέζουν το κεφάλι σου προς το στόμα τους, τι τους λες πλαγίως ότι πρέπει κάπως να χαλαρώσουν όταν φιλάνε μια κοπέλα, δεν παίρνουν χαμπάρι.

Αγόρια, ξέρουμε ότι σας αρέσουμε τόσο πολύ, αλλά μάλλον έχετε αντιληφθεί λάθος την έννοια του πάθους. Όταν μια γυναίκα λέει πως της αρέσει να την δαγκώνετε στο τέλος του φιλιού, εννοεί όσο πιο ελαφριά γίνεται. Αν ήθελε να κάνει piercing στα χείλη της, θα πήγαινε σ” ένα studio …όχι σ” έσας!

Όταν προσπαθούν να παίξουν με το λοβό του αυτιού σου …κι αντί γι” αυτό, χώνουν (κυριολεκτικά) τη γλώσσα τους μέσα στο αυτί σου. Είπαμε το δάγκωμα είναι ωραίο. Το πιπίλισμα επίσης.

Όμως, για όνομα, κρατήστε τη γλώσσα σας έξω από τo αυτιά μας! Εκτός του ότι κάνει έναν περίεργο ήχο εκείνη την στιγμή, μας αφήνει και μια απαίσια υγρή αίσθηση σε σημείο να ξενερώνουμε. Έτσι απλά…

Όταν ρωτούν επανειλημμένα κατά τη διάρκεια του σeξ, αν τελείωσες ή όχι. Αν είχα τελειώσει, δεν θα το καταλάβαινες, αγόρι μου;! Σταμάτα να ρωτάς, γιατί αλήθεια δεν θα τελειώσω ποτέ!

Όταν σταματούν κάθε λίγο και λιγάκι για να σε ρωτήσουν αν το κάνουν σωστά. Εκτιμούμε όλη την καλή διάθεση που έχετε για να μας ικανοποιήσετε και να καταλάβετε τις προτιμήσεις μας, αλλά δεν γίνεται δουλειά αν διακόπτετε συνέχεια ό,τι κάνετε για να μας ρωτήσετε. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ρυθμό ποτέ έτσι. Πιστεύουμε πως το σώμα μας σας δείχνει αν μας αρέσει κάτι ή όχι.

Όταν είναι υπερβολικά ενθουσιώδεις με το στομaτικό. Η αλήθεια είναι πως χαιρόμαστε που παίρνετε την πρωτοβουλία να κατεβείτε μόνοι σας προς τα κάτω και που δείχνετε ότι το απολαμβάνετε όσο εμείς, αλλά δεν είναι απαραίτητο να κάθεστε για την επόμενη μισή ώρα ανάμεσα στα πόδια μας. Δεν είναι δα και κανένα μουσικό όργανο να παίζετε με τις ώρες. Ποιότητα αντί για ποσότητα, αγόρια! Ποιότητα!

Όταν σου πιέζουν το κεφάλι με δύναμη προς τα κάτω την ώρα που τους κάνεις στομaτικό. Οκ, αντιλαμβανόμαστε την ένταση της στιγμής και το πόσο πολύ σας αρέσει και την εμμονή σας με το deep throat, αλλά είναι το χειρότερο πράγμα που κάνετε την ώρα του σeξ …με διαφορά! Το συγκεκριμένο αποτελεί θέμα για άρθρο από μόνο του. Πρέπει να σας το δαγκώσουμε καμιά φορά, να σας χαραχθεί ο πόνος στη μνήμη, για να μην το ξανακάνετε.

Όταν το σeξ θυμίζει απόπειρα …βιaσμού / δολοφονίας. Το spanking, οι γρατζουνιές, τα δαγκώματα, το τράβηγμα των μαλλιών, όλα πρέπει να περιλαμβάνονται σε μια βραδιά παθιασμένου σeξ …αλλά να γίνονται με το σωστό τρόπο και με μέτρο.

Όταν όλα αυτά γίνονται με επιθετικό τρόπο και την επόμενη μέρα έχουμε τεράστιες μελανιές σε όλο μας το σώμα, πιπιλιές που μοιάζουν με αιμάτωμα και 1000 τρίχες λιγότερες, τότε λίγο δύσκολο να θέλουμε να κοιμηθούμε ξανά μαζί σας.

Το στήθος μας δεν είναι σκέτο …κρέας. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε πως όπως τα δικά σας γεννητικά όργανα πονάνε με κάποια απότομη κίνηση, έτσι και το στήθος μας.

Δεν είναι ένα μέρος του σώματος μας που αποτελείται μόνο από λίπος και ό,τι κι αν του κάνετε, δεν νιώθει τίποτα. Σας μοιάζουμε για αγελάδες που αν το πιέσετε, το ζουλήξετε, το τραβήξετε ή το ρουφήξετε με όλη σας τη δύναμη …θα βγάλει γάλα; Ήμαρτον!

Το δάχτυλο …τρυπάνι. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που διαδίδει πως στο τέλος του κόλπου μας υπάρχει χρυσός ή κάποια μυστική κλειδαριά που ανοίγει με κάποιο από τα δάχτυλα σας, να ξέρετε πάντως πως πρόκειται για ανυπόστατες φήμες.

Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά, οπότε ηρεμήστε λίγο! Αλλιώς να κάνετε αίτηση στην Black+Decker …θα εκτιμήσουν τη δουλειά σας!

Όταν αλλάζουν κάθε δύο λεπτά στάση. Μόλις που καταφέραμε να βρούμε ρυθμό, αλλάζετε πάλι στάση; Ότι τι ας πούμε; Πιστεύετε ότι το απολαμβάνουμε ή προσπαθείτε να μας εντυπωσιάσετε; Να ξέρετε πάντως ότι τίποτα από τα δύο δεν πετυχαίνετε.

Όταν δεν αλλάζουν στάση ποτέ. Και τώρα ας περάσουμε στο άλλο άκρο. Σε αυτούς που μάλλον βαριούνται να κάνουν σeξ. Έχουν μάθει 2-3 βασικές στάσεις, επιλέγουν μια για κάθε φορά που κάνουν σeξ κι απλά κουνιούνται από μονότονα έως αδιάφορα.

Τώρα αν περιμένουν να τελειώσουμε με αυτόν τον τρόπο, το πιο πιθανό είναι να μας βρουν τα επόμενα Χριστούγεννα, να αλλάξουμε χρονιά και βλέπουμε…

Όταν είμαστε από πάνω και προσπαθούν να μας κουνήσουν όπως αυτοί θέλουν. Υπάρχει κάποιος λόγος που βρισκόμαστε από πάνω. Για να το χειριστούμε μόνες μας ίσως;! Just saying…

Όταν προσπαθούν να διεισδύσουν τόσο βαθιά λες και συμμετέχουν σε κάποιο διαγωνισμό. Δεν έχουμε κάποιο buzzer στη μήτρα μας που αν καταφέρετε και το φτάσετε, θα έρθουμε σε οργασμό. Απλά πονάμε!

Όταν προσπαθούν να μπουν …από πίσω με ύπουλο τρόπο. Οκ, καταλάβαμε τι είναι αυτό που θέλετε. Θέλετε να δοκιμάσετε πρwκτικό σeξ. Μπορείτε όμως να το ζητήσετε, όχι να προσπαθείτε να μπείτε τυχαία σε φάση μου γλίστρησε και «Ουπς αγάπη μου, κατά λάθος έγινε!».

Όταν λένε πως σιχαίνονται το προφυλακτικό και ότι αν φορέσουν, έχουν πρόβλημα με την στύση τους. Λοιπόν, ή το φοράτε και δεν ξαναμιλάτε γι” αυτό ή απλά δεν κάνουμε σeξ!

+ 1: Όταν φτύνουν. Σίγουρα υπάρχει εκείνη η κατάλληλη στιγμή που πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σάλιο σας (όταν δεν είμαστε αρκετά υγρές), αλλά κι αυτό να γίνεται με τρόπο.

Μπορεί για κάποιους να θεωρείται κάτι το φυσιολογικό, αλλά το να φτύνετε όπου βρίσκετε είτε στο στήθος είτε στο πρόσωπο είτε οπουδήποτε αλλού και να συνοδεύεται κι από τον χαρακτηριστικό ήχο, η αλήθεια είναι πως δεν μας φτιάχνει καθόλου. Πόσο μάλλον όταν προσπαθείτε να στοχεύσετε το σημείο που θέλετε από ψηλά και να αφήσετε το σάλιο σας να πέσει αργά… Πραγματικά έχει συμβεί κι είναι τρομερά αηδιαστικό!

Πηγή: neopolis.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News