Ου φονεύσεις: Ο Πάνος Κοκκινόπουλος έκανε επεισόδιο την υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη

8 Νοεμβρίου, 2018 2:09 ΠΜ
More videos

Πάνος Κοκκινόπουλος: Ένα όνομα, μια ιστορία! Ο κορυφαίος Έλληνας σκηνοθέτης μας είχε συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια, μέσα από την 10η εντολή στον Alpha να παίρνει… ιδέες από εγκλήματα τα οποία σόκαραν όλη την Ελλάδα και να σκηνοθετεί τα επεισόδιά του!

Φέτος ο Πάνος Κοκκινόπουλος γυρίζει ξανά στις οθόνες μας με το “Ου Φονεύσεις” και την τηλεόραση του Open και χτες μας καθήλωσε με ένα επεισόδιο το οποίο ταυτίστηκε με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία συγκλόνισε το Πανελλήνιο!

Για ευνόητους δικαστικούς λόγους ο σκηνοθέτης είχε μερικές μικρές διαφορές, όπως για παράδειγμα ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει σε κοπέλα, ενώ η συγκεκριμένη δέχεται μπούλινγκ για τις… σεξουαλικές της προτιμήσεις, σε αντίθεση με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που απλά δεχόταν μπουλινγκ επειδή ήταν πιο απόμακρος από τους συμφοιτητές του!

Κατά τα λοιπά όμως, όλα είναι ίδια σε ανατριχιαστικό σημείο! Μια κοπέλα η οποία έχει φύγει από το χωριό της προκειμένου να σπουδάσει μακριά από τους γονείς της και μένει σε εστία με μια συμφοιτήτριά της, που είναι και η μόνη που την κάνει παρέα! Εντούτοις, η Άννα (πρωταγωνίστρια) ερωτεύεται την Χρύσα, σε σημείο που οι κοπέλες έρχονται πιο… κοντά από ποτέ!

Η συνεύρεση τους δε μένει κρυφή και η κοπέλα ξεκινά να δέχεται ένα ανελέητο μπουλινγκ μέσα στην σχολή της! Σε σημείο να αφήσει ένα μήνυμα στην Χρύσα και να βάλει τέλος στην ζωή της σ’ ένα δασάκι κοντά στην σχολή! Η υπόθεση έχει ανατριχιαστικές συμπτώσεις με την αντίστοιχη του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα, όμως δεν παύει να έχει και αρκετές διαφορές!

Δείτε μερικά από τα καλύτερα στιγμιόπυπα από το ανατριχιαστικό επεισόδιο του “Ου Φονεύσεις”:

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε μας στο facebook: