Ούτε δολάριο δεν θα πάρει η 30χρονη χήρα του Χιου Χέφνερ από την περιουσία του

28 Σεπτεμβρίου, 201712:17 ΜΜ

Άφραγκη θα μείνει η τελευταία σύζυγος του εκατομμυριούχου ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν θα κληρονομήσει τίποτα μετά τον θάνατό του. Ποιοι όμως κληρονομούν την περιουσία του;

Ο ιδρυτής του Playboy πέθανε χθες, σε ηλικία 91 ετών, αφήνοντας χήρα την 30χρονη Κρίσταλ Χάρις. Οι δυο τους είχαν υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο προτού παντρευτούν, με αποτέλεσμα το πρώην μοντέλο να μην κληρονομήσει τίποτα από την περιουσία του. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως η Κρίσταλ δεν περιλαμβάνεται καν στη διαθήκη του Χέφνερ, φαίνεται πως… δεν θα μείνει στο δρόμο.

Όπως είχε γράψει το US Weekly το 2013, η περιουσία ύψους 43 εκατομμυρίων δολαρίων του Χιού Χέφνερ θα μοιραστεί ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά του, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, καθώς και μια λίστα φιλανθρωπικών οργανώσεων που στήριζε ο ιδρυτής του Playboy.

Η Κρίσταλ και ο Χιου Χέφνερ επρόκειτο να παντρευτούν το 2011, αλλά η ίδια ακύρωσε το γάμο. Πάνω από 300 επισκέπτες, τότε, ειδοποιήθηκαν να μην παραστούν στην τελετή, μόλις πέντε ημέρες πριν τον προγραμματισμένο γάμο. Μάλιστα, η Κρίσταλ είχε ντροπιάσει και τον σύζυγό της δημόσια, λέγοντας πως είχαν κάνει σεξ μόνο μία φορά και πως η πράξη διήρκησε μόλις δύο δευτερόλεπτα.

Οι δυο τους είχαν υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο προτού παντρευτούν, με αποτέλεσμα το πρώην μοντέλο να μην κληρονομήσει τίποτα από την περιουσία του. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως η Κρίσταλ δεν περιλαμβάνεται καν στη διαθήκη του Χέφνερ, φαίνεται πως… δεν θα μείνει στο δρόμο.

Όπως είχε γράψει το US Weekly το 2013, η περιουσία ύψους 43 εκατομμυρίων δολαρίων του Χιού Χέφνερ θα μοιραστεί ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά του, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, καθώς και μια λίστα φιλανθρωπικών οργανώσεων που στήριζε ο ιδρυτής του Playboy.

Μετά το χωρισμό τους και την ακύρωση του γάμου τους, το ζευγάρι τα ξαναβρήκε το 2012 και ο Χέφνερ είχε δηλώσει πως θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την Κρίσταλ. Και επέμεινε πως η τεράστια διαφορά ηλικίας δεν είχε σημασία.

Όπως είχε γράψει στο twitter: «Η δραματική διαφορά ηλικίας μεταξύ της Κρίσταλ κι εμένα πραγματικά δεν έχει σημασία. Όσο χρόνο μου έχει απομείνει, θέλω να τον περάσουμε μαζί».

Τελικά οι δύο τους παντρεύτηκαν με την Κρίσταλ να δηλώνει «ενθουσιασμένη και πολύ ευτυχισμένη».

Ο Χιου Χέφνερ με τη δεύτερη σύζυγό του Κίμπερλι Κόνραντ. Πηγή φωτό: AP

Να σημειωθεί πως η Κρίσταλ ήταν η τρίτη σύζυγος του Χιου Χέφνερ. Είχε παντρευτεί την Μίλντρεντ Κόνραντ το 1989 και χώρισαν μετά από 10 χρόνια και στη συνέχεια παντρεύτηκε την playmate Κίμπερλι Κόνραντ το 1989 με την οποία επίσης χώρισε μετά από 10 χρόνια.

[ief] [mirror]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News