Οι ουρές για το καινούργιο iPhone 7 μόλις ξεκίνησαν.

13 Σεπτεμβρίου, 2016 6:45 ΜΜ
More videos

Το καινούργιο iPhone 7 θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, αλλά οι διάσημες ουρές έχουν ήδη αρχίσει να σχηματίζονται έξω από τα μαγαζιά της Apple σε όλον τον κόσμο.

Στο Βερολίνο και την Νέα Υόρκη έχουν ήδη στηθεί σκηνές έξω από τα καταστήματα από ανθρώπους που θέλουν να κρατήσουν στα χέρια τους πρώτοι το καινούργιο κινητό.

1

Οι πελάτες περιμένουν δίπλα από τις σκηνές τους έξω από ένα κατάστημα της Apple για να αγοράσουν το iPhone 7 στην λεωφόρο Kurfuerstendamm στο Βερολίνο.

2

Έχουν στηθεί έξω από τα καταστήματα 4 μέρες πριν από την κυκλοφορία του καινούργιου κινητού και μάλιστα μερικοί χρεώνουν χιλιάδες δολάρια την αναμονή στην ουρά.

Το συγκεκριμένο θέαμα είναι συνηθισμένο κάθε φορά που η Apple κυκλοφορεί ένα καινούργιο μοντέλο, αλλά αυτή την φορά φαίνεται να ξεκίνησαν οι ουρές πιο νωρίς από ποτέ.

Σύμφωνα με τον Χάρβαρντ Ζάνγκ, έναν ασκούμενο στο Bloomberg News, ο πρώτος άνθρωπος που πήγε να πιάσει ουρά για το καινούργιο μοντέλο εθεάθη στις 25 Αυγούστου, δηλαδή πολύ νωρίτερα ακόμα και από την παρουσίαση του κινητού. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που ζητάνε χιλιάδες δολάρια για να κρατήσουν μια θέση στην ουρά.

 

5

O Τιμ Κουκ παρουσιάζει το iPhone 7 νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Το iPhone 7 θα είναι αδιάβροχο, θα έχει ασύρματα ακουστικά, ενισχυμένη μπαταρία, ακουστικά στο πάνω και το κάτω μέρος της συσκευής και θα έχει περισσότερη ένταση από την προηγουμένη έκδοση και ο επεξεργαστής θα είναι πιο γρήγορος.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πάντως, αν δεν σας αρέσει να στέκεστε στις ουρές, θα σας αρέσει η ιδέα μιας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στην Νέα Ζηλανδία, που έδωσε στους πελάτες της 100 ρομπότ για να μείνουν στην ουρά, αντί για αυτούς.

 

3

Αν δεν σας αρέσει να περιμένετε στην ουρά, σίγουρα θα σας αρέσει η ιδέα που είχε μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Νέα Ζηλανδία, που έδωσαν στους πελάτες τους τα 100 πρώτα ρομπότ, που περίμεναν στην ουρά αντί για αυτούς.

4

Έχοντας μπροστά μας ακόμα 4 μέρες, μάλλον θα δούμε πολλά παραπάνω από σκηνές και καρέκλες έξω από τα καταστήματα της Apple.

Ακολουθήστε μας στο facebook: