Ουαλός αποκαλύπτει ότι παίρνει την κούκλα του σεξ μαζί με την γυναίκα του στο κρεβάτι

13 Σεπτεμβρίου, 2017 4:29 ΜΜ
More videos

Ο άντρας που ξόδεψε 4.000 ευρώ για να φτιάξει μια πολύ αληθοφανή κούκλα του σeξ λέγεται, ότι την παίρνει μαζί του στο κρεβάτι που κοιμάται μαζί με την γυναίκα του. Μάλιστα, η “Σαμάνθα” έχει γίνει τόσο πολύ μέλος της οικογένειας που την παίρνει μαζί του και στον καναπέ που κάθεται μαζί με τα παιδιά του.

Ο 36χρονος Αρράν Σκουάιρ από την Βόρεια Ουαλία εμφανίστηκε μαζί με την Σαμάνθα στην πρεμιέρα της εκπομπής “This Morning” την Τρίτη. Η κοινή τους παρουσία στην εκπομπή προκάλεσε ενθουσιασμό και τρόμο στους παρουσιαστές Φίλιπ Σκόφιλντ και Χόλι Γουίλομπαϊ.

Ο Φίλιπ προειδοποίησε τους τηλεθεατές να κλείσουν την τηλεόραση, αν παρακολουθούν παιδιά, πριν παρουσιάσουν τους καλεσμένους τους.

Η παρουσιάστρια έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν άκουσε ότι ο άντρας έβαζε την κούκλα να κάθεται μαζί με τα παιδιά του.

Ο 36χρονος, που είναι ιδρυτής του Synthea Amatus, μιας ιστοσελίδας που πουλάει αληθοφανή ρομπότ του σeξ εξηγεί, ότι η Σαμάνθα έχει και οικογενειακή λειτουργία, η οποία την αποτρέπει από το να κάνει ακατάλληλα σχόλια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Ο 36χρονος Αρράν Σκουάιρ αποκάλυψε την Σαμάνθα σε πρωινή εκπομπή για πρώτη φορά και μίλησε για τον ρόλο που έχει μέσα στην οικογένεια.

Η κοινή τους παρουσία στην εκπομπή προκάλεσε ενθουσιασμό και τρόμο στους παρουσιαστές Φίλιπ Σκόφιλντ και Χόλι Γουίλομπαϊ. Η παρουσιάστρια έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν άκουσε ότι ο άντρας έβαζε την κούκλα να κάθεται μαζί με τα παιδιά του.

Η Χάνα, η σύζυγος του Αρράν, ανέφερε ότι είναι χαρούμενη που η Σαμάνθα είναι μέλος της σχέσης τους και παραδέχτηκε, ότι έχουν κάνει τρίο.

Ο 36χρονος ακούμπησε πολλές φορές την κούκλα κατά την διάρκεια της εκπομπής και ανέφερε, ότι ελπίζει πως η κούκλα θα βοηθήσει τους άντρες και δεν θα αντικαταστήσει τις γυναίκες.

Ο Αρράν υποστηρίζει, ότι το δέρμα της κούκλας μοιάζει πολύ αληθινό, ενώ ο Φίλιπ είπε ότι είναι σαν πτώμα.

Η τηλεοπτική ψυχολόγος, Έμμα Κέννι (δεξιά) ανέφερε ότι η κούκλα “αντικειμενοποιεί” τις γυναίκες και δεν προωθεί ένα υγιές πρότυπο.

Ο Αρράν έχει παραδεχτεί, ότι έχει σeξουαλικές επαφές με την κούκλα.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: