Όταν του έκαναν ένα βούλιαγμα στο αυτοκίνητο, αποφάσισε να το φτιάξει με δημιουργικό τρόπο

21 Σεπτεμβρίου, 2016 8:45 ΜΜ
More videos

Ορισμένοι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα ευρηματικοί, ειδικά όταν πρόκειται για «επισκευή» πραγμάτων. Πάρτε για παράδειγμα αυτόν τον άνδρα από την Ρωσία.

Όταν ένα όχημα τράκαρε το αυτοκίνητο του προκαλώντας ζημιά στην πόρτα του οδηγού, εκείνος αποφάσισε να μην το πάει στον φανοποιό και να βρει την λύση μόνος του. Πως; Παίρνοντας έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο και καλύπτοντας το βούλιαγμα με έναν λεπτομερή χάρτη της περιοχής.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος πλήρωσε για την ζημιά που προκάλεσε (στην Ρωσία δεν υπάρχει υποχρεωτική ασφάλιση αυτοκινήτου), και το σχέδιο αποτελεί μια προσωρινή λύση μέχρι ο δημιουργικός ιδιοκτήτης να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει την πόρτα.

tou-ekanan-vouliagma-sto-autokinito-to-eftiakse-me-dimiourgiko-tropo-01 tou-ekanan-vouliagma-sto-autokinito-to-eftiakse-me-dimiourgiko-tropo-02 tou-ekanan-vouliagma-sto-autokinito-to-eftiakse-me-dimiourgiko-tropo-03 tou-ekanan-vouliagma-sto-autokinito-to-eftiakse-me-dimiourgiko-tropo-04 tou-ekanan-vouliagma-sto-autokinito-to-eftiakse-me-dimiourgiko-tropo-05

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: