Όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν παντρεμένος με τη Παπαδημητρίου και έδινε συνέντευξη αγκαλιά με τη μικρή Χαρά

20 Ιουλίου, 20216:48 ΜΜ

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας μια ανάσα πριν βγει από το νοσοκομείο.

Πριν πάρει το εξιτήριο ο τραγουδιστής υπέστη ανακοπή καρδιάς και έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Ο γάμος του με τη Τζούλια Παπαδημητρίου κράτησε χρόνια και είχαν αποκτήσει μια κόρη, τη Χαρά ωστόσο μετά το πολύκροτο διαζύγιό τους ο τραγουδιστής αμφισβήτησε την πατρότητα της μικρής και μέχρι σήμερα ήταν στα δικαστήρια.

Τον Απρίλιο ο Άρειος Πάγος αποφάσισε πως η Χαρά δεν ήταν βιολογικό του παιδί σύμφωνα με το τεστ DNA. Ωστόσο μεγάλωσε μαζί του σχεδόν μέχρι τα 10 της και όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου το 1995 είχε πάει σπίτι του Τόλη Βοσκόπουλου για να του πάρει συνέντευξη εκείνος φώναξε τη Χαρά και δήλωσε πως ήταν η σημαντικότερη γυναίκα της ζωής του. Από τότε οι επαφές τους σταμάτησαν.

«Η Τζούλια είναι η τελευταία γυναίκα της ζωής μου, μετά τη Τζούλια δεν θα με δείτε με καμία άλλη γυναίκα», είχε πει μεταξύ άλλων.

Δείτε το απόσπασμα από τα 51:40 λεπτά:

Η Τζούλια Παπαδημητρίου λίγες ώρες μετά τον θάνατό του μίλησε στο debate.gr. «Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε», είπε στο debate.gr και τον Λάζο Μαντικό.

«Θέλατε να του πείτε κάτι από την ψυχή σας και δεν προλάβατε;», ρωτήθηκε με εκείνη να απαντάει: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης. Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένεια του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’ αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News