Όταν ο νέος αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης άλλαζε λάδια σε μοτοσικλέτες

1 Μαρτίου, 2018 9:45 ΜΜ
More videos

Πρωτομάστορας στο άλλαγμα λαδιών σε «παπιά» και σκούτερ, τη ρύθμιση βαλβίδων, το καθάρισμα καρμπιρατέρ και ό,τι άλλο απαιτεί το σέρβις των δικύκλων, είναι ο νέος αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης και στενός συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη. Ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος διατηρεί συνεργείο επισκευής και συντήρησης μοτοσικλετών, ενώ στο παρελθόν υπήρξε και κλητήρας στην «Ελευθεροτυπία».

Από τα γράσα και τις ράμπες του συνεργείου του, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr, ο κ. Πανοτόπουλος είναι σήμερα το «Νο 2» στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης, το οποίο μάλιστα έχει χρειαστεί ο ίδιος να επισκεφθεί ως ασθενής για εξαγωγή φρονιμίτη, όπως ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και ο νέος αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης έχουν το ίδιο πάθος, το ψαροντούφεκο. Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες του κ. Πανοτόπουλου να ποζάρει περήφανος με το ψαροντούφεκο, όχι όμως μέσα στη θάλασσα, αλλά σε κάποιο χώρο του γενικού νοσοκομείου Θήρας -ευτυχώς, όχι στο χειρουργείο…

Ο κ. Πανοτόπουλος, εκτός από συνεργάτης του κ. Πολάκη, δηλώνει και ένθερμος οπαδός του. Στους λογαριασμούς του στα social media αποθεώνει τον πολιτικό του προϊστάμενο, ενώ ανεβάζει και σκίτσα σοσιαλιστικού ρεαλισμού. Διθυραμβικά σχόλια κάνει και για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «μεγάλο τιμονιέρη».

Ένα ακόμη κοινό στοιχείο του κ. Πανοτόπουλου με τον κ. Πολάκη είναι η λατρεία του στη μορφή του Άρη Βελουχιώτη, πορτρέτο του οποίου έχει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο γραφείο του.

Με τέτοια προσόντα, πώς να μην τοποθετηθεί σε ανώτατη θέση στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας…

Δείτε, εκτός από τις φωτογραφίες του κ. Πανοτόπουλου, και το πώς απάντησε στο Facebook, στις αιτιάσεις για τον ορισμό του ως αντιπροέδρου στο γενικό νοσοκομείο Σαντορίνης:

[protothema]