Όταν ο Μπρους Σπρίνγκστιν χόρεψε με τη μητέρα του μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους.

7 Μαΐου, 2016 9:49 ΜΜ
More videos

Στις 30 Ιουνίου του 2013, ο Bruce Springsteen και το συγκρότημα E Street συγκλόνισαν το Ολυμπιακό Πάρκο στο Λονδίνο της Αγγλίας. Ξεκίνησε να παίζει το κλασσικό τραγούδι Dancing In The Dark του 1984 κατά τη διάρκεια του οποίου ο Springsteen όπως είναι γνωστό, καλεί ένα μέλος από το κοινό να ανέβει στη σκηνή για ένα επικό χορευτικό ντουέτο. Αυτή τη φορά, είχε μια πολύ ιδιαίτερη καλεσμένη στο μυαλό του, τη μητέρα του, Adele που ήταν 87 ετών.

Καθώς το συγκρότημα E Street έπαιζε το τραγούδι, ο Springsteen άφησε τη σκηνή για να βρει την Adele, που τον έβλεπε από τη μια πλευρά των παρασκηνίων. Δευτερόλεπτα μετά (04:05 λεπτό), το πλήθος ξεσπά σε κραυγές και χειροκροτήματα βλέποντάς τον να κρατά την αγαπημένη του μαμά από το χέρι και να τη μεταφέρει στο κέντρο της σκηνής ενώ ξεκινούν να χορεύουν

. Είναι τόσο γλυκό να τον βλέπει κανείς να είναι τόσο παιχνιδιάρης και αστείος με τη μητέρα του, της ψιθυρίζει στο αφτί και την παρακινεί να χορέψει. Είναι προφανές πως η Adele είναι πολύ περήφανη για τον διάσημο γιο της.

Ακόμη και εκείνη τη μέρα, ο Springsteen ανέβασε την Adele στη σκηνή για να χορέψει. Είναι αρκετά ξεκάθαρο ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό στην οικογένεια και δεν είναι ο Bruce.

Απολαύστε στο παρακάτω βίντεο την απίθανη μουσική σκηνή.

Ακολουθήστε μας στο facebook: