Όταν ο άνδρας της βρήκε τα χρήματα που έκρυβε, αυτή είχε μια απίστευτη εξήγηση να του δώσει!

Αυγ 9, 2015 3:33 ΜΜ
More videos

Ένας γάμος έχει τα καλά του και αυτά είναι πολλά, αλλά σίγουρα έχει και τα κακά κου. Σχεδόν κάθε ζευγάρι μέσα στο γάμο του θα κληθεί να αντιμετωπίσει όμορφες αλλά και άσχημες καταστάσεις, θα έχει τα πάνω του αλλά και τα κάτω του. Οι πιο πετυχημένες σχέσεις, παρ’ όλα αυτά, είναι εκείνες που ξέρουν πώς να διαχειρίζονται τις δύσκολες στιγμές. Κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να προσπεράσουν τους τσακωμούς χρησιμοποιώντας το χιούμορ, όμως αυτό που έκανε αυτή η γυναίκα για να κρατήσει σε μια ισορροπία το γάμο της, είναι πραγματικά ό,τι πιο έξυπνο και ταυτόχρονα ό,τι πιο αστείο έχουμε ακούσει ποτέ.

Αυτή η ιστορία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και αρκετά χρόνια και ο συγγραφέας της είναι άγνωστος. Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας, λοιπόν, έκρυβε κάτι μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών για χρόνια. Όταν ο άνδρας της το άνοιξε, ανακάλυψε $95,000 (σχεδόν 87.000€) και όπως είναι λογικό το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο. Σοκαρίστηκε όμως ακόμη περισσότερο όταν άκουσε την εξήγηση της γυναίκας του.

Διαβάστε την εκπληκτική ιστορία παρακάτω. Πραγματικά αξίζει!Screen-Shot-2015-08-07-at-10.05.03-AM-600x396

Μια γυναίκα και ένας άνδρας ήταν παντρεμένοι για περισσότερα από 60 χρόνια. Είχαν μοιραστεί τα πάντα. Δεν κρατούσε μυστικά ο ένας από τον άλλο, εκτός από αυτό που έκρυβε η ηλικιωμένη γυναίκα σε ένα κουτί παπουτσιών στο πάνω μέρος της ντουλάπας της. Είχε προειδοποιήσει το σύζυγό της να μην το ανοίξει ποτέ και να μην ρωτήσει ποτέ τι έχει μέσα.

Όλα αυτά τα χρόνια, αυτός δεν αναφέρθηκε ποτέ στο κουτί, όμως μια μέρα η ηλικιωμένη σύζυγός τους αρρώστησε βαριά και οι γιατροί είπαν πως δεν θα ανακάμψει. Σε μια προσπάθεια να λύσουν τις υποθέσεις τους, ο ηλικιωμένος άνδρας κατέβασε το κουτί από τη ντουλάπα και το πήγε στη γυναίκα του. Αυτή συμφώνησε πως είχε έρθει η ώρα να μάθει τι υπάρχει μέσα στο κουτί.

Screen-Shot-2015-08-07-at-10.05.43-AM-600x385

Όταν το άνοιξε, βρήκε δυο πλεκτές κούκλες και μια στοίβα από χρήματα που άγγιζαν τα $95,000. Τη ρώτησε σχετικά με το περιεχόμενο.

«Όταν παντρευτήκαμε,» του είπε, «η γιαγιά μου, μου είπε πως το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου είναι να μην μαλώσεις ποτέ. Μου είπε πως αν κάποια στιγμή σου θυμώσω, πρέπει να μείνω σιωπηλή και να πλέξω μια κούκλα.»

Ο άνδρας συγκινήθηκε τόσο, που συγκρατούσε με το ζόρι τα δάκρυα του. Μόνο δυο κούκλες υπήρχαν μέσα στο κουτί. Μόνο δυο φορές θύμωσε μαζί του όλα αυτά τα χρόνια κοινής ζωής. Ήταν πανευτυχής.

«Γλυκιά μου,» της είπε, «αυτό εξηγεί τις κούκλες, όμως τι συμβαίνει με όλα αυτά τα χρήματα; Από που προήλθαν;»

«Αυτά;» του είπε. «Αυτά είναι τα χρήματα που έβγαλα πουλώντας τις κούκλες που είχα φτιάξει!»

Screen-Shot-2015-08-07-at-10.06.54-AM-600x496

Η ιστορία αυτή κρύβει ένα τεράστιο μάθημα για κάθε ζευγάρι και είναι παράλληλα τόσο αστεία. Παρακαλούμε κοινοποιήστε την στους φίλους σας!

Ακολουθήστε μας στο facebook: