Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Όταν μου έλεγαν αυτή τη φράση ήξερα ότι αρχίζει πάλι το μαρτύριό...

«Όταν μου έλεγαν αυτή τη φράση ήξερα ότι αρχίζει πάλι το μαρτύριό μου»: Σοκάρει ο 15χρονος από το Ίλιον

Αποτροπιασμό και σοκ προκαλεί η κατάθεση του 15χρονου από το Ίλιον για τον βιασμό του από συνομηλίκους του.

Ο 15χρονος μαθητής περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των ανήλικων συμμαθητών του στην κατάθεσή του για τους βιασμούς που υφίσταντο στο σπίτι στο Ίλιον.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», στο άκουσμα μίας συγκεκριμένης φράσης ο 15χρονος ήξερε τι πρόκειται να συμβεί, μέσα στο σπίτι της φρίκης.

«Μου έλεγαν: “Πολύ κάθεσαι, πολύ κάθεσαι”. Όταν το έλεγαν αυτό σήμαινε ότι θα άρχιζαν να το κάνουν. Φώναζα και τους έλεγα: σταματήστε, σταματήστε. Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν», κατέθεσε ο 15χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News του Mega.

«Ένας από αυτούς με κράταγε στο κεφάλι, κεφαλοκλείδωμα με είχε πιάσει και δεν μπορούσα να ανασάνω. Με πίεζε εδώ στο διάφραγμα και δεν μπορούσα να ανασάνω. Του το έλεγα ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα: “άφησέ με, δεν μπορώ, δεν μπορώ”, αλλά συνέχιζε. Όλο αυτό άλλες φορές κρατούσε λίγο, άλλες φορές κρατούσε πολύ. Σταματούσε μόνο όταν το αποφάσιζαν εκείνοι, ό,τι κι αν έλεγα εγώ», ανέφερε ακόμη.
Ο 15χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατέθεσε ότι μπροστά στον βιασμό ήταν κι άλλα παιδιά, που δεν συμμετείχαν. «Είναι τέσσερα κορίτσια. Η (…) είναι 14 χρονών και άλλες δύο είναι 15 χρονών. Για την τέταρτη δεν ξέρω. Αυτά τα κορίτσια δεν τα είχαν ενοχλήσει ποτέ τα αγόρια. Όμως, θυμάμαι μια φορά, που μου είπε ένα από τα κορίτσια, ότι όταν συνέβαινε αυτό σε μένα, τα αγόρια την ρώτησαν αν θέλει και αυτή. “Θες κι εσύ;”, της είπανε. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό, γιατί δεν τους είπε κάτι για να ενοχληθούν», κατέθεσε το ανήλικο θύμα.

Τα πιο σημαντικά