Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά…

14 Φεβρουαρίου, 2015 2:45 ΠΜ
More videos

Ο Klaus Leidorf είναι επαγγελματίας φωτογράφος και πιλότος που κατάφερε να συνδυάσει τις δυο… ειδικότητές του με τον καλύτερο τρόπο όχι μόνο προς τέρψιν του ιδίου αλλά και των υπολοίπων.

Έτσι συχνά πυκνά παίρνει τους… ουρανούς και απαθανατίζει τη Γη από ψηλά, εντοπίζοντας τις πιο παράξενες λεπτομέρειες επί εδάφους.

Εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες που μοιάζουν με επιτυχημένα καρτποστάλ ή με μαγικούς πίνακες επαγγελματία τοπιογράφου.

tilestwra.gr - Από ψηλά η Γη μοιάζει με... ζωγραφιά!

Το μυστικό βρίσκεται «στο μεράκι που έχω, στην τόλμη, στην καλή όραση, στην αγάπη για τη φωτογραφία αλλά και στην ικανότητά μου να κρατώ σταθερό το αεροπλάνο για μια καλή λήψη», λέει ο ίδιος χαριτολογώντας σχετικά με το χόμπι του. Ειδικότητά του;

Οι αεροφωτογραφίες στη Βαυαρία και τη νότια Γερμανία «όπου τα τοπία φτάνουν και περισσεύουν και είναι από τα ωραιότερα σε ευρωπαϊκό έδαφος», επεξηγεί ο ίδιος.

tilestwra.gr - Από ψηλά η Γη μοιάζει με... ζωγραφιά!tilestwra.gr - Από ψηλά η Γη μοιάζει με... ζωγραφιά!tilestwra.gr - Από ψηλά η Γη μοιάζει με... ζωγραφιά!tilestwra.gr - Από ψηλά η Γη μοιάζει με... ζωγραφιά!tilestwra.gr - Από ψηλά η Γη μοιάζει με... ζωγραφιά!tilestwra.gr - Από ψηλά η Γη μοιάζει με... ζωγραφιά!tilestwra.gr - Από ψηλά η Γη μοιάζει με... ζωγραφιά!tilestwra.gr - Από ψηλά η Γη μοιάζει με... ζωγραφιά!tilestwra.gr - Από ψηλά η Γη μοιάζει με... ζωγραφιά!

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: