Όταν είδαν μια 98χρονη γιαγιά μπροστά στο πιάνο νόμιζαν ότι είναι πλάκα. Μέχρι που την άκουσαν να παίζει…

31 Μαρτίου, 2016 3:08 ΜΜ
More videos

Το όνειρο ζωής κάθε μουσικού της κάντρι είναι να δώσει παράσταση στο  Grand Ole Opry. Εάν τα καταφέρει να φτάσει ως εκεί, τότε είναι ευτυχισμένος και θέλει να απολαύσει την κάθε στιγμή εκεί πάνω.

Τον Φεβρουάριο του 2016  ο σύγχρονος μουσικός κάντρι Josh Turner κατάφερε να ανέβει στο διάσημο αυτόν χώρο του Nashville, για να  έχει την εκπλήρωση του δικού του ονείρου. Αυτό που μονοπώλησε όμως την παράσταση δεν ήταν αυτός αλλά το τι έκανε για την γιαγιά της γυναίκας του.

Κατά την διάρκεια της δικής του σειράς, παίρνει το μικρόφωνο και λέει, ‘Η γιαγιά της γυναίκας μου, το όνομά της είναι Lois Cunningham, θα έρθει εδώ και θα παίξει στην σκηνή του Grand Ole Opry, για πρώτη φορά.’ Ναι, ο Turner προσκάλεσε την γιαγιά της γυναίκας του, να ανέβει στην σκηνή με τους προβολείς πάνω της και να παίξει το ‘Πόσο υπέροχος είσαι’.

Είναι φανερό ότι ήταν το όνειρό της για δεκαετίες και τελικά είχε την ευκαιρία να παίξει μπροστά σε τόσους οπαδούς και φίλους. Μπορεί να είναι στα χρυσά χρόνια της αλλά σίγουρα έχει τα κότσια!

Στο τέλος δεν θα μπορείτε να κρατήσετε τα κλάματα καθώς αυτή αποθεώνεται.

Ο Josh Turner έκανε κάτι υπέροχο για την Lois.

Είναι εκπληκτικό να βλέπουμε ότι ακόμη και στα 98  μπορούν να εκπληρωθούν τα όνειρα.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: