Όταν η Ζωή Λάσκαρη πόζαρε αμακιγιάριστη λίγες μέρες μετά την γέννηση της πρώτης της κόρης

22 Αυγούστου, 2018 12:29 ΠΜ
More videos

Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από την ζωή και ο Νίκος Μαστοράκης, δημοσίευσε μία παλαιότερη συνέντευξή τους.

Ο ίδιος διάλεξε την πρώτη φωτογράφιση της νεογέννητης κόρης της! Η Μάρθα Κουτουμάνου λοιπόν, μόλις 8 ημερών φωτογραφίζεται για το άρθρο του Νίκου Μαστοράκη με την διάσημη μαμά της Ζωή Λάσκαρη και… απαντά (φυσικά μέσω της μαμάς της) στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου.

“ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Έκλεισε ένας χρόνος χωρίς τη Ζωή μου, που ήταν και η Ζωϊτσα εκατομμυρίων ανθρώπων, μεγάλων, μικρών, νέων — και θα συνεχίσει να είναι όσο οι ταινίες της την κρατούν αντικείμενο του πόθου και του θαυμασμού. Τα αξέχαστα χρόνια που περάσαμε σαν φίλοι, τα αράδιασα συνοπτικά τη μέρα της απώλειας της. Σήμερα, θα θυμηθούμε μαζί την πρώτη συνέντευξη της… Μάρθας της, οκτώ μέρες μετά τη γέννα. Από όλους τους ρεπόρτερ που εκλιπαρούσαν για μια φωτογραφία με το νεογέννητο, η Ζωϊτσα προτίμησε τον δικό μου φακό και τη δίκη μου πέννα. Περιοδικό «Εικόνες» της Ελένης Βλάχου, 1968″ έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος” .

Η ομορφιά της θρυλικής ηθοποιού αν και αμακιγιάριστη είναι μοναδική και λάμπει κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της!