Όταν οι χτίστες κοιτούν σε αυτό το παράθυρο στον ένατο όροφο, τους τρυπάει η καρδιά!

17 Οκτωβρίου, 2015 5:46 ΜΜ
More videos

Η Vivian Keith είναι μόλις 2 ετών όταν οι γιατροί της κάνουν μια τρομακτική διάγνωση: το κορίτσι με τις χρυσές μπούκλες πάσχει από λευχαιμία.

Η ζωή της από δω και πέρα θα γεμίσει με επισκέψεις στο νοσοκομείο και εξαντλητικές χημειοθεραπείες. Αλλά υπάρχει κάτι που πάντα της φτιάχνει τη διάθεση.

3

Ακριβώς απέναντι από το νοσοκομείο υπάρχει μια τεράστια οικοδομή, όπου, μεταξύ άλλων, ο Travis Barnes και ο Greg Combs δουλεύουν στις σιδερένιες σκαλωσιές.

Η Vivian έχει κυριολεκτικά κολλήσει στο τζάμι της στον ένατο όροφο και παρατηρεί τι συμβαίνει, αποσπώντας την προσοχή της από τις φοβερές και επώδυνες μέρες της. «Κάθε πρωί ξυπνούσε και πήγαινε στο παράθυρο και χαιρετούσε», θυμάται η μητέρα της Vivian Ginger Keith. «Έπρεπε να χαιρετάμε μέχρι να μας χαιρετίσει και μας κάποιος!»

4

5

Αυτό το θέαμα επαναλαμβάνεται κάθε μέρα. Ώσπου ένα πρωί όταν η δίχρονη Vivian περνούσε μια ιδιαίτερη δύσκολη μέρα, ως συνήθως, σύρθηκε μέχρι το παράθυρο και χαιρετούσε τους άντρες. Αλλά αντί να τη χαιρετίσουν κι αυτοί, ο Travis και ο Greg της δείχνουν μια χαλύβδινη δοκό που λέει «Περαστικά!» με κεφαλαία γράμματα.

6

7

Αλλά δεν τελειώνει εδώ: αφού χαιρετιόντουσαν από το παράθυρο για μήνες, ο Travis και ο Greg αυτοπροσώπως επισκέφτηκαν την Vivian στο νοσοκομείο. Για να γνωρίσουν τη μεγαλύτερή τους θαυμάστρια και να αγκαλιάσουν τους συγκινημένους της γονείς. «Σκέφτηκα τα παιδιά μου και το πόσο πολύτιμη είναι η ζωή», λέει ο Travis Barnes με δάκρια στα μάτια.«Είμαι χαρούμενος που κάτι τόσο απλό κάνει τη μέρα κάποιου καλύτερη!»

8

Μια αξέχαστη και συγκινητική στιγμή για όλους! «Τους ευχαριστώ τόσο πολύ που έκαναν την επίσκεψη στη Vivian τόσο πολύ καλύτερη», λέει η μητέρα της, Ginger, συγκινημένη. Και αύριο η Vivian θα καθίσει στο παράθυρο και θα χαιρετίσει πάλι. Αλλά αυτή τη φορά δε θα τη χαιρετίσουν ξένοι, αλλά φίλοι της.

9

Νιώθω τόση ζεστασιά στην καρδιά μου! Με μια μικρή κίνηση, ο Travis Barnes και ο Greg Combs χάρισαν στο δίχρονο κοριτσάκι ένα σωρό χαμόγελα στις δύσκολες στιγμές της ζωής της – και μάλιστα κάθε μέρα. Αν σε άγγιξε και σένα η ιστορία της Vivian και των φίλων της από την οικοδομή, τότε μοιράσου την με όλους όσους ξέρεις!

Πηγή: huffingtonpost (via)

Ακολουθήστε μας στο facebook: