Όταν έχεις μία δυνατή μαμά, μεγαλώνοντας γίνεσαι μια δυνατή γυναίκα

21 Ιουνίου, 2022 4:10 ΜΜ
More videos

Όταν έχεις μία δυνατή μαμά, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν χρειάζεσαι κανέναν άντρα για να βρεις την ευτυχία. Αντιλαμβάνεσαι ότι κάθε κορίτσι μπορεί να «ανθίσει» μόνο του, χωρίς κάποιο στήριγμα.

Όταν έχεις μια δυνατή μαμά, μαθαίνεις τι είναι η αγάπη. Ξέρεις πως πρέπει να φέρεται ο ένας στον άλλο σε μια οικογένεια. Ξέρεις πώς είναι μια υγιής σχέση και πώς μια τοξική. Ποιο είδος ανθρώπου πρέπει να χαιρετάς με ανοιχτές αγκάλες και από ποιους πρέπει να κρατάς αποστάσεις.

Όταν έχεις μια δυνατή μαμά, σέβεσαι τον εαυτό σου. Δεν αφήνεις κανέναν να σε μειώνει. Δεν αφήνεις κανέναν να σε αντιμετωπίζει ως αντικείμενο και όχι ως άνθρωπο. Απαιτείς να σου συμπεριφέρονται με σεβασμό.

Όταν έχεις μια δυνατή μαμά, ξέρεις ότι το κλάμα δεν σημαίνει αδυναμία. Αποτυγχάνεις, πετυχαίνεις, πέφτεις και σηκώνεσαι. Πείθεις τον εαυτό σου ότι μπορείς να τα καταφέρεις, ότι είσαι καλή. Ποτέ δεν αποδέχεσαι την αποτυχία ως επιλογή. Συνεχίζεις να προσπαθείς μέχρι να καταφέρεις αυτό που θέλεις.

Όταν έχεις μια δυνατή μαμά, δεν ξεχνάς ποτέ ότι αξίζεις. Δεν αφήνεις τους άλλους να σε εκμεταλλεύονται, επειδή ξέρεις ότι η μητέρα σου δεν θα ανεχόταν τέτοια συμπεριφορά. Κρατάς τα στάνταρντς σου ψηλά, επειδή έχεις διδαχθεί ότι αξίζεις το καλύτερο.

Η δυνατή μαμά είναι η έμπνευσή σου. Είναι το πρότυπό σου. Όταν έχεις μια δυνατή μαμά, μεγαλώνοντας γίνεσαι μια δυνατή γυναίκα!

[infokids.com]