Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
διάφορα«Όταν άρχιζα να πίνω κόκες»: Συγκλονίζει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τη...

«Όταν άρχιζα να πίνω κόκες»: Συγκλονίζει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τη μάχη της με τα ναρκωτικά

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μέσα από δύο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον εθισμό της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Συγκεκριμένα η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, η οποία είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τη μάχη που έδωσε με τις ουσίες, εξήγησε πώς πήρε η ίδια την απόφαση να απεξαρτηθεί και θέλησε να περάσει ένα μήνυμα.

“Εθίστηκα στην κοκαΐνη γιατί είναι εθιστική. Εθίστηκα στο αλκοόλ γιατί είναι εθιστικό. Στη μαριχουάνα, το ίδιο, γιατί κολλάς. Ο εθισμός είναι ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που χρειάζεται να κοντρολάρουμε… Εθίστηκα σε όλα αυτά γιατί είναι εθιστικά και ουσιαστικά, το κακό το κάνουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Τον εαυτό μας πρέπει να φοβόμαστε. Χρειάζεται να φοβόμαστε. Μόνο εμείς μπορούμε να καταστρέψουμε ή να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας. Κανένας άλλος”, αναφέρει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και προσθέτει:

Όταν άρχισα να πίνω κόκες και άρχισα να θέλω να γυρνάω στο σπίτι, ενώ ήμουν πάντα με κόσμο και συναναστρεφόμουν… γιατί αυτό το ναρκωτικό σε κάνει να συναναστρέφεσαι με πάρα πολύ κόσμο, άσχετο κόσμο, γνωστό κόσμο. Θες να μιλάς γιατί μιλάς ατελείωτα, θες να πίνεις γιατί είναι αυτή η αίσθηση που υπάρχει η ένωση, θες κόσμο…

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε:

@mariarlenilykourezou

FilmoraGoVideoEditor&Maker «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅 Έχουμε πάντα την επιλογή! Να ζήσουμε ουσιαστικά….ή να ζούμε άνευ ουσίας… «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅FilmoraGoVideoEditor&Maker

♬ Vivaldi-Four Season-Summer-3 – 中国爱乐乐团

Όταν λοιπόν άρχισα να θέλω να γυρνάω σπίτι μου και να κάθομαι να πίνω γραμμές μόνη μου μέχρι να ξημερώσει και να την ακούω έτσι μόνη μου, εκεί άρχισε κάτι να γίνεται στον εγκέφαλό μου και να λέω πραγματικά, “τι φάση; Τι κάνεις;” Αυτό το ναρκωτικό είναι κάτι που θες να πίνεις, να νιώθεις αυτή τη δύναμη, αυτό το τρομερό up που νιώθεις, και το τρομερό down που νιώθεις βέβαια.

@mariarlenilykourezou

«ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅 πάμε δυνατά!!!! Στο ΦΩΣ «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅Εδώ μόνο όσοι συντονίζονται! «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅

♬ Emotional – Bang Nono

Και όλα αυτά τα τρομερά down που μου συνέβαιναν και έπρεπε να πάρω χάπια για να κοιμηθώ ή να πιω δέκα γάρα για να κοιμηθώ αλλά και πάλι, με όλη αυτή την ταλαιπωρία, ξανά να πίνω τις γραμμές και να τη βρίσκω. Όταν άρχισα λοιπόν να τη πίνω μόνη μου στο σπίτι, εκεί έγινε το πρώτο μεγάλο κλικ και δεν άργησα πολύ να πω “τέρμα εγώ με αυτή τη ζωή” και τέρμα με όλη αυτή τη συναναστροφή όλων αυτών των τοξικών ανθρώπων.

Κι εγώ ήμουν τοξική. Αλλά, εγώ επέλεξα να καταστρέφομαι με αυτόν τον τρόπο και εγώ επέλεξα να θεραπευτώ με έναν άλλο ολιστικό τρόπο καθαρής ζωής”.

Τα πιο σημαντικά