Μητέρα δημοσίευσε το 14 εβδομάδων νεκρό μωρό της που οι γιατροί χαρακτήρισαν ως ιατρικό απόβλητο

1 Νοεμβρίου, 201811:58 ΜΜ

Μια μέλλουσα μητέρα που απέβαλε μοιράστηκε με τον κόσμο μερικές φωτογραφίες του παιδιού της που απεικονίζουν τα πόδια και τα χέρια του.

Η Σάραν Σάδερλαντ από το Μισούρι έχει ήδη 11 παιδιά και αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφίες του 14 εβδομάδων εμβρύου της σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι το παιδί της είχε ήδη σχηματισθεί.

Η 40χρονη μητέρα δεν ήθελε το παιδί της να απορριφθεί ως ιατρικό απόβλητο μετά την αποβολή οπότε εκείνη και ο άντρας της αποφάσισαν να το κρατήσουν για μια εβδομάδα στο ψυγείο τους πριν το θάψουν σε μια γλάστρα στον κήπο τους.

Η Σάρα υποστηρίζει ότι προσπαθεί να ζει όπως θέλει ο Θεός και μοιράστηκε την ιστορία της στα κοινωνικά δίκτυα επιμένοντας ότι το έμβρυο ήταν ένα πραγματικό παιδί.

“Πως μπορεί κάποιος να αρνηθεί όχι μόνο την ανθρώπινη υπόσταση του μωρού μου αλλά και των άλλων μωρών που είναι τόσο μικρά όσο αυτός και να το σκοτώσει με αυτόν τον τρόπο”, έγραψε η 40χρονη.

“Ελπίζω ότι δημοσιεύοντας αυτές τις φωτογραφίες του μικρού μωρού θα αλλάξω γνώμη σε όποιον μπορεί να σκέφτεται να κάνει έκτρωση”, πρόσθεσε.

Η Σάραν υποστηρίζει ότι της αρνήθηκαν το δικαίωμα να θρηνήσει όπως ήθελε την απώλεια του μωρού της γιατί δεν ήταν νομικά μωρό.

Σύμφωνα με την νομοθεσία των ΗΠΑ, ένα έμβρυο αναγνωρίζεται ως μωρό μετά τις 20 εβδομάδες.

“Απλά δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο τέλεια ήταν όλα πάνω του. Τα αυτιά του, η γλώσσα του, τα χείλη του. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.”

“Όταν μια γυναίκα χάνει το αγέννητο παιδί της δεν μπορεί να θρηνήσει με τον ίδιο τρόπο που μπορεί μια γυναίκα που γεννάει ένα παιδί και στην συνέχεια αυτό πεθαίνει. Όταν μια γυναίκα χάνει το αγέννητο παιδί της είναι σαν μην μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό. Η γυναίκα πρέπει να το περάσει μόνη της και πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι άλλοι άνθρωποι δεν το αναγνωρίζουν ως μωρό”, ανέφερε η 40χρονη μητέρα.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News