Όσα δεν γνωρίζαμε για τον πατέρα της Φαίης Σκορδά: Δεν είναι ούτε εφοπλιστής ούτε επιχειρηματίας – Κανείς δεν ήξερε τι δουλειά κάνει

3 Σεπτεμβρίου, 202210:34 ΜΜ

Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα της

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί πλέον να έχει αποκτήσει φήμη και θαυμασμό, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε εύκολα και ρόδινα στην ζωή της.

Μπορεί τώρα να ετοιμάζεται να κάνει το νέο μεγάλο βήμα της στο ΣΚΑΪ, ωστόσο η Φαίη Σκορδά μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κάνει μία εντυπωσιακή καριέρα στην ελληνική τηλεόραση, με διαρκή παρουσία στην πρωινή ζώνη των μεγαλύτερων καναλιών.

Όσα δεν γνωρίζαμε για τον πατέρα της Φαίης Σκορδά: Δεν είναι ούτε εφοπλιστής ούτε επιχειρηματίας – Κανείς δεν ήξερε τι δουλειά κάνει
Η παρουσιάστρια έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει στο σημείο που είναι αυτή τη στιγμή, ενώ δε θα μπορούσε να καταφέρει τίποτα αν δεν είχε στο πλευρό του, τους δικούς της ανθρώπους που τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον πατέρα της Φαίης Σκορδά

Στήριγμά της, ανέκαθεν ήταν οι γονείς της. Η παρουσιάστρια, γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, είναι ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην πόλη.

Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, το Νότη, ο οποίος είναι επίσης ακτινολόγος, σαν τον μπαμπά του. Η Φαίη είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και γι’ αυτό κάθε καλοκαίρι περνάει πολύ χρόνο στο Κιλκίς.

Οι φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά με τον πατέρα της

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News