«Εννοείται ξέφυγα από το περιπολικό – Έχει φανάρια στην Εθνική;»: Ο Mad Clip διαψεύδει την ΕΛ.ΑΣ

20 Φεβρουαρίου, 2021 10:39 ΜΜ
More videos

Θέση για το περιστατικό καταδίωξής του από την αστυνομία πήρε ο Mad Clip, μέσω live που έκανε στο Instagram.

Ο 36χρονος τράπερ παραδέχτηκε πως συνέβη το περιστατικό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι κοντράκιας… Εννοειται ξέφυγα από το περιπολικό», ωστόσο διέψευσε πως παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια.

«Καταδίωξη έγινε. Είμαι κοντράκιας… Εννοειται ξέφυγα από το περιπολικό, μπήκα στην Εθνική συνέχισα να τρέχω και στην πρώτη έξοδο του Ταύρου, βγαίνω και τυχαίνει να μου την πέφτει η ομάδα “Δίας”. Εννοείται ότι δεν θα ρίσκαρα να τρέχω στα στενά και να βάλω σε κίνδυνο τον κάθε πολίτη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σταματάω, βγαίνουν τα όπλα, αρχίζουν οι φωνές και με συνοδέψαν στο τμήμα του Μοσχάτου η ομάδα «Δίας». Θέλω να ξέρω το εξής: Πού στην Εθνική οδό έχει φανάρια; Εγώ δεν έχω ξαναδεί φανάρια.

Αν είχα κάψει 4 κόκκινα φανάρια μες στην κίνηση, δεν θα με πηγαίνανε αυτόφωρο και στον εισαγγελέα; Δεν είμαι ο γιος του Ωνάση. Είναι μόδα να κράζουμε την τραπ μουσική. Είναι μόδα αυτοί οι καλλιτέχνες να φαίνονται εντελώς κακοποιοί. Είναι μόδα επειδή έτσι θέλει να περααστεί. Δεν γουστάρουν την επιτυχία μας…η καταδίωξη έγινε, υπήρχε ένταση τα φανάρια όμως αδερφέ δεν έγιναν ποτέ.»

Ακολουθήστε μας στο facebook: