Οριστικό: Ανακοινώνεται η λειτουργία των καταστημάτων μέχρι τις 11

10 Αυγούστου, 20202:47 ΜΜ
More videos

Ο κύβος ερρίφθη! Ανακοινώνεται εντός της ημέρας η λειτουργία των καταστημάτων μέχρι τις 11 το βράδυ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη υπό τον φόβο της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού και την αδυναμία να ελεγχθεί η κατάσταση. Κοινώς να τηρηθούν οι απαραίτητοι κανόνες προστασίας.

Μια πρώτη γεύση του τι πιθανά θα συνέβαινε είδε δώσει νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ο οποίος προανήγγειλε νέα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού μετά την τακτική τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τη συμμετοχή του υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά και του επικεφαλής της επιτροπής ειδικών Σωτήρη Τσιόδρα.

«Δυστυχώς, η μετάδοση του ιού, παρουσιάζει επικίνδυνα αυξητικές τάσεις. Κάνω για μια ακόμα φορά, έκκληση, στη νεολαία και στους πολίτες που δεν τηρούν τα βασικά μέτρα ατομικής προστασίας, μάσκες, κανόνες υγιεινής, αποστάσεις ασφαλείας, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, απέναντι στις ευπαθείς ομάδες, στους υπόλοιπους συμπολίτες μας και στη χώρα. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις μέτρων από την Προεδρεία της Κυβέρνησης», δήλωσε ο κ.Κικίλιας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News