Οριστική διακοπή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα

12 Μαρτίου, 2018 12:13 ΠΜ
More videos

Πραγματικά απίστευτα πράγματα, που σε καμία περίπτωση δεν τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο συέβησαν την Κυριακή στην Τούμπα.

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, μετά από δύο ώρες αναμονής και… άπειρες διαβουλεύσεις στα αποδυτήρια διεκόπη οριστικά, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα ο παρατηρητής της αναμέτρησης.

Με μεγάλο ενδιαφέρον πλέον αναμένεται το φύλλο αγώνα, το οποίο συντάσσει αυτήν την ώρα ο ρέφερι του αγώνα.

O διαιτητής κ. Κομίνης αρχικά κατακύρωσε το γκολ, στην συνέχεια το ακύρωσε με την υπόδειξη του βοηθού, κ. Ποντίκη και εν συνέχεια μετά από μια γενικευμένη σύρραξη και είσοδο παραγόντων στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής αποχώρησε και δυο ώρες μετά αποφάσισε την οριστική του διακοπή. Με άγνωστο τελικό αποτέλεσμα και άγνωστη αιτία της διακοπής.

Aς γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι… Το παιχνίδι διεκόπη στο 90o λεπτό μετά το γκολ του Βαρέλα, που εν τέλει μετά από απόφαση του βοηθού Ποντίκη ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Αυτό συνέβη καθώς θεώρησε ότι ο Μαουρίσιο, που βρισκόταν μέσα στη φάση μετά την κεφαλιά του Βαρέλα, όντας σε θέση οφσάιντ, επηρέαζε τη φάση.

Αυτό το γεγονός έβγαλε φωτιά στον αγωνιστικό χώρο με τον ιδιοκτήτη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο και να επιτίθεται φραστικά προς τον Κομίνη πριν βάλει στο στόχαστρό του αξιωματούχο από τον πάγκο της Ένωσης.

Μάλιστα o ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έκανε νόημα με τα χέρια «φεύγουμε», καλώντας ουσιαστικά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια του «απαντά»: «πρόεδρε θέλουμε να παίξουμε».

[gazzetta] [zougla]

Ακολουθήστε μας στο facebook: