Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΟργıσμένη η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: «Θέλw το κακó τους και δεν ντpέπομαι για...

Οργıσμένη η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: «Θέλw το κακó τους και δεν ντpέπομαι για αuτό. Είμαι θuμωμένn και με τον Θεó»

Η Εριέττα Κούρκουλου ξέσπασε, με μια μακροσκελή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με αφορμή τα εγκλήματα με θύματα μικρά παιδιά και αγέννητα βρέφη, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες ημέρες.

Η εμπειρία της Εριέττας Κούρκουλου με την υπογονιμότητα

Όπως υπογράμμισε η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, δημοσιεύοντας δυο φωτογραφίες, μια δική της με τον γιο της και μια του συζύγου της μαζί του: «Είναι τέτοιες ημέρες που δεν ξέρω με ποιον να θυμώσω… με τον Θεό ή με τον άνθρωπο; Μάλλον με τον Θεό που υποτίθεται ότι έπλασε τον άνθρωπο. Η εμπειρία μου με την υπογονιμότητα βλέπετε, έφερε στον δρόμο μου εκατοντάδες ζευγάρια και ανθρώπους που θυσίασαν και συνεχίζουν να θυσιάζουν τα πάντα για να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Είναι άνθρωποι που έχουν δώσει την ψυχή τους στα παιδιά τους πριν ακόμα έρθουν στον κόσμο. Πονάει η καρδιά μου γιατί ξέρω ότι μερικοί από αυτούς μπορεί και να μην τα καταφέρουν.

Όμως ακόμα περισσότερο πονάει γιατί υπάρχουν αυτοί που τα κατάφεραν χωρίς προσπάθεια και ενδεχομένως χωρίς να το θέλουν και παρόλα αυτά, όχι μόνο δεν αναγνωρίζουν το μέγεθος του θαύματος που βιώνουν, αλλά φτάνουν στο σημείο να βλάψουν τα ίδια τους τα αγγελούδια. Περνάμε τους ανθρώπους από ένα σωρό αξιολογήσεις για τα πιο απλά πράγματα – για να μπουν στο πανεπιστήμιο, για να πάρουν ένα δάνειο, για να δουλέψουν στις εταιρείες μας και όμως αδυνατούμε να τους φιλτράρουμε για την πιο σημαντική δουλειά του κόσμου – την γονεϊκότητα.

Θυμωμένη η Εριέττα Κούρκουλου

Μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες έχουν ξεμπροστιαστεί τρία τέρατα (και αυτές είναι οι περιπτώσεις που γνωρίζουμε) που κακοποίησαν βάναυσα ή έβαλαν τέλος στις ζωές των ίδιων τους των σπλάχνων. Δεν αντέχεται! Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω πολιτισμένα, ούτε να προσπαθήσω να το εκλογικεύσω. Δεν το δέχομαι! Θέλω το κακό τους και δεν ντρέπομαι για αυτό. Είμαι θυμωμένη με τον κόσμο μας και ναι… είμαι θυμωμένη και με τον Θεό!

Όμως κάπου έχω και μια ανάγκη να ζητήσω ένα συγγνώμη στους υπέροχους γονείς που ακόμα παλεύουν να πάρουν το μωρό τους αγκαλιά! Είναι πολύ άδικη η ζωή και κάποιες φορές είναι καλό να επιτρέπουμε στον εαυτό μας απλά να θυμώνει… απλά να σπάει σε χίλια κομμάτια γιατί αυτό είναι το λογικό δεδομένων των συνθηκών! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έρθουν τα παιδάκια σας σύντομα και λυπάμαι πολύ για τον πόνο που ξέρω ότι βιώνετε όλοι αυτή την στιγμή».

148

149

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά