Οργιάζει ο Μπιλ Γκέιτς: Τα πάρτυ με γuμνές χορεύτριες, οι άγριες νύχτες και οι απιστίες στη Μελίντα

10 Μαΐου, 2021 10:35 ΜΜ
More videos

Γuμνά πάρτι με στριπτιζέζ, γuμνισμός με φίλους, τολμηρές εξόδους φαίνεται ότι περιλαμβάνει το «βιογραφικό» του Μπιλ Γκέιτς, που αντίθετα με όσα πολύ θα πίστευαν, ουδέποτε υπήρξε κολλημένος με τους υπολογιστές, σε σημείο να παραμελεί την… καλοπέρασή του. Μάλιστα ο βιογράφος του Τζέιμς Γουάλας, που έγραψε δύο βιβλία για τον ιδρυτή της Microsoft, δίνει λεπτομέρειες για τα ξέφρενα χρόνια του, τότε που ήταν εργένης και αναρωτιέται εάν ο δισεκατομμυριούχος θα επιστρέψει στις παλιές και απαγορευμένες για έναν παντρεμένο απολαύσεις, τώρα που ανακοίνωσε την επίσημη λήξη του γάμου του.

Σε συνέντευξή του στην Daily Mail, ο Γουάλας αναφέρει ότι ο Γκέιτς δεν έμοιαζε με τα νεαρά αγόρια της Σίλικον Βάλεϊ, όπου η μόνη τους έγνοια ήταν ο κώδικας λογισμικού. Αντίθετα, ήταν ο άνθρωπος που είχε ζωή και πέραν των υπολογιστών, ενώ με τους φίλους του θα πήγαιναν σε τρελά πάρτι, όπου θα ξέδιναν και θα έβρισκαν στριπτιζέζ στο Σιατλ, τις οποίες στη συνέχεια πήγαιναν στο σπίτι του Μπιλ.

«Δεν ήταν nerd. Είχε ζωή» δηλώνει ο Γουάλας, που στο δεύτερο βιβλίο του «Overdrive: Bill Gates and the Race to Control Cyberspace» περιέγραψε τα φερόμενα γuμνά πάρτι στο σπίτι του στην Ουάσινγκτον με ακόμη πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.Άγρια πάρτι στο σπίτι του με γuμνές χορεύτριες

Ο πρώην δημοσιογράφος έγραψε ότι τα Μέσα Ενημέρωσης ήθελαν να ασχοληθούν με την τεχνολογία και με επιχειρηματικές ιστορίες του Γκέιτς. Ως εκ τούτου «δεν έκαναν ρεπορτάζ για τα άγρια μπάτσελορ πάρτι του επικεφαλής της Microsoft στο σπίτι του στο Σιατλ, για τα οποία ο Γκέιτς θα επισκεπτόταν ένα από τα νυχτερινά κέντρα όπου υπήρχαν γuμνές και προσλάμβανε χορεύτριες να έρθουν στο σπίτι του για να κολυμπήσουν με φίλους του γuμνοί στην εσωτερική του πισίνα».

Σύμφωνα με τον Γουάλας, ο Γκέιτς φλέρταρε με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στην εκκολαπτόμενη σχέση του με την σύζυγό του Μελίντα, με την οποία ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου.

Ακολουθήστε μας στο facebook: