Οργή Ρουβά για τον Πολάκη: Απαντά με εξώδικο στην κατηγορία ότι «ξέπλενε» τη Χρυσή Αυγή

9 Οκτωβρίου, 202012:02 ΠΜ
More videos

Διαστάσεις παίρνει η κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον Σάκη Ρουβά, καθώς ο πρώην υπουργός ανταπάντησε στο εξώδικο που του έστειλε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον τραγουδιστή αφενός διότι εκείνος δεν ενοχλήθηκε «όταν διάφορα sites τον συμπεριελάμβαναν στους “επώνυμους φίλους της Χρυσής Αυγής”» και ότι εξακολουθεί να είναι ένας από τους followers του αρχιχρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη.

Το εξώδικο Ρουβά

Στην εξώδικη δήλωσή του ο Σάκης Ρουβάς τονίζει μεταξύ άλλων: «Αρκεί μία απλή ανάγνωση των δηλώσεών μου, τις οποίες επικαλεστήκατε, προκειμένου να αντιληφθεί οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος ότι ουδεμία στήριξη παρείχα στη Χρυσή Αυγή, αφού είναι γνωστά τόσο τα δημοκρατικά μου φρονήματα και η απόλυτη προσήλωσή μου στους δημοκρατικούς θεσμούς της Πολιτείας μας».

Ο Σάκης Ρουβάς ζητεί από τον Παύλο Πολάκη να ανακαλέσει, ενώ επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα. Ο τραγουδιστής δεν διστάζει να επιτεθεί στον πρώην υπουργό, τονίζοντας ότι κρύβεται «πίσω από την ασυλία την οποία σας παρέχει το αξίωμά σας ως βουλευτής». Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Βουλή αρνήθηκε να άρει την ασυλία του κ. Πολάκη, ο οποίος κατηγορήθηκε για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τι είπε ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης

«Πρέπει να θυμόμαστε ποιοι τότε, που χρησιμοποίησαν σαν μακρύ χέρι του συστήματος, για να μη στραφεί στην Αριστερά, τους ναζί της Χρυσής Αυγής, ποιοι από το μουσικό και καλλιτεχνικό στερέωμα τους ξέπλεναν στα μάτια του κόσμου» .

«Ήθελα να ήξερα πού θα κρυφτεί ο Σάκης ο Ρουβάς, που έλεγε «δεν με τρόμαξε καθόλου η Χρυσή Αυγή. Αυτά είναι απόρροια αυτού που συμβαίνει»;. Πού θα κρυφτεί ο Νότης Σφακιανάκης, που έλεγε ότι «εγώ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή»; Πού θα κρυφτεί ο Πέτρος Γαϊτάνος, που έλεγε «μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής»; Πού θα κρυφτεί εκείνη η Σαμπρίνα, που έλεγε «υποστηρίζω τον Νότη και τον Στιβ Γιατζόγλου που παρακολούθησαν εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής»; Πού θα κρυφτεί ο Βέρτης, που έλεγε ότι «από τα εκατό που θα πει η Χρυσή Αυγή τα δέκα είναι καλά»; Ή ο Πλούταρχος, που έλεγε τα σλογκανάκια «ακραία δεξιά, ακραία αριστερά, τα λένε για να φοβίσουν τον κόσμο και να μην πάει στη Χρυσή Αυγή»;».

Gepostet von Sakis Rouvas am Donnerstag, 8. Oktober 2020

 Πολάκης απαντά στο εξώδικο Ρουβά: «Το γνωστό pop idol ενοχλήθηκε που τα υπενθύμισα»

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε στο εξώδικο Ρουβά με ανάρτησή στο Facebook, γράφοντας ότι ο τραγουδιστής συγκαταλέγεται μεταξύ των καλλιτεχνών που υποστήριζαν την Χρυσή Αυγή. Επικαλούμενος δημοσιεύματα συνεχίζει να υποστηρίζει τα όσα είπε εντός του Κοινοβουλίου για τον Σάκη Ρουβά, υπογραμμίζοντας ότι «ενόχλησε ότι τα υπενθύμισα».

Gepostet von Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis am Donnerstag, 8. Oktober 2020

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News