Οργή έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες από το κυνήγι ενός Νεοζηλανδού μπαμπά με τη κόρη του.

26 Αυγούστου, 2016 2:47 ΠΜ
More videos

Αυτός ο μπαμπάς όχι μόνο αφήνει την μόλις 8 ετών κορούλα του να κυνηγάει ελάφια, αλλά την αφήνει να τρώει τις ωμές καρδιές τους.

Ο μπαμπάς ονομάζεται Johnny Yuile, είναι αστυνομικός και ζει στη Νέα Ζηλανδία και πρόσφατα ανέβασε στο Facebook (σε σελίδα για γυναίκες κυνηγούς ) όλο καμάρι φωτογραφίες με τo θήραμά του (ένα ελάφι) και την κόρη του Chloe.

Δείτε το επίμαχο ποστ που σόκαρε και την ανακοίνωση του NZ Woman Hunters, όπου κάνει λόγο για ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν την κουλτούρα των κυνηγών στη Νέα Ζηλανδία.

8922659850808e17e111ca4fe05453af

Μάλιστα ο ίδιος εξηγεί πως η κόρη του Chloe (την οποία αποκαλεί μικρή ροζ πριγκίπισσα νίντζα) κατάφερε να σκοτώσει η ίδια το ελάφι, που εντόπισαν σε γειτονική φάρμα, χρησιμοποιώντας τον ώμο του μπαμπά της για στήριξη. Η δε σοκαριστική φωτογραφία με την κόρη του να τρώει την ωμή καρδιά του ζώου ήταν αυτή που προκάλεσε την περισσότερη οργή.

Ωστόσο ο ίδιος παρά τις τεράστιες διαστάσεις που πήρε το θέμα, επιμένει πως δεν έκανε τίποτα κακό και πως πάντα φροντίζει να παίρνει τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για την κόρη του, η δε μικρή δηλώνει κατενθουσιασμένη από την όλη εμπειρία και πως της αρέσει που κάνει κάτι παρέα με τον μπαμπά της και μάλιστα εξασφαλίζουν κρέας για την οικογένεια.

sub-buzz-19503-1472009364-1

Για τη δε επίμαχη φωτογραφία με την μικρή να τρώει την καρδιά του ζώου, πολλοί ήταν και αυτοί (όπως και η σελίδα του NZ Woman Hunters στο Facebook) που έσπευσαν να υπερασπιστούν αυτή την κίνηση και να θυμίσουν πως αυτή είναι μια τελετουργία που εφαρμόζουν οι κυνηγοί εδώ και χιλιετίες: να τρώνε την καρδιά του πρώτου τους θηράματος.

dadada

Παράλληλα η σελίδα του NZ Woman Hunters ύστερα από τις διεθνείς διαστάσεις που πήρε το θέμα, έσβησε το ποστ (το οποίο είχε συγκεντρώσει χιλιάδες σχόλια ακόμα και απειλές) και έβγαλε μία ανακοίνωση.

Πηγή: buzzfeed