Οργή Χατζηνικολάου για το υβριστικό σύνθημα για Μητσοτάκη: «Εκεί καταντήσαμε; Δεν το χωράει το μυαλό μου και το στομάχι μου»

12 Ιανουαρίου, 202212:04 ΜΜ
More videos

Με αφορμή την επικείμενη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη 13/01 το βράδυ, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου ξέσπασε για το γνωστό υβριστικό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού, που ακούγεται από ορισμένους και έχει γραφτεί και στα social media.

Ο Ν. Χατζηνικολάου, στην εκπομπή της Τρίτης 11ης Ιανουαρίου, στον REAL FM, διερωτήθηκε χαρακτηριστικά: «Πως γίνεται εν έτει 2022 να υπάρχει τόσος φανατισμός που να θυμίζει τη δεκαετία του 80 με τα πράσινα και μπλε καφενεία;».

Όπως, ο ίδιος ανέφερε στη συνέχεια:

«Δηλαδή αυτό το γ@@ ο αντίπαλος πολιτικός αρχηγός, όποιος και αν είναι. Δεν το χωράει το μυαλό μου και το στομάχι μου. Εκεί έχουμε φτάσει; Εκεί έχουμε καταντήσει; Αυτή είναι η πολιτική παιδεία του λαού μας μετά από 50 χρόνια κοντά από την Μεταπολίτευση; Ότι ο αντίπαλος γ@@; Συγγνώμη αλλά έχει γίνει κεντρικό σύνθημα στα social, στους δρόμους, το φωνάζουνε πίσω από τηλεοπτικά συνεργεία. Πολύ ωραία. Πάρα πολύ ωραία. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους μας για αυτή τη διαδρομή. Από τα μπλε και τα πράσινα καφενεία, φτάσαμε στις ύβρεις που εκτοξεύονται με χυδαίο τρόπο από τη μια πλευρά προς την άλλη. Ειλικρινά νιώθω πάρα πολύ μεγάλη στεναχώρια για το πως εξελίσσεται η πολιτική πραγματικότητα στη χώρα μας».

Aκούστε το εδώ:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News