Οργή Ακρίτα για Μητσοτάκη: «Να τα μαζέψει ο άθλιος και να γυρίσει στη δουλειά του τώρα»

28 Δεκεμβρίου, 2021 9:13 ΜΜ
More videos

Νέα ανάρτηση από την Έλενα Ακρίτα μετά την ανακοίνωση για 21.567 κρούσματα σήμερα Τρίτη.

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε η Έλενα Ακρίτα, μετά την ανακοίνωση ότι σήμερα Τετάρτη η χώρα κατέγραψε 21.567 κρούσματα σε ένα 24ωρο. Χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «άθλιο» και πρόσθεσε: «Να γυρίσει στη δουλειά του ΤΩΡΑ».
Συγκεκριμένα, η κα Ακρίτα έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook: «Κρούσματα 21.567 κι ο Πρωθυπουργός τη χώρας διακοπάρει με τα σόγια του. Να τα μαζέψει ο άθλιος και να γυρίσει στη δουλειά του ΤΩΡΑ. Αλλιώς, του αξίζει να τον κράξει όλος ο διεθνής Τύπος».

Παράλληλα επεξεργάστηκε και προηγούμενη ανάρτησή της για το ίδιο θέμα, την οποία είχε αναρτήσει όσο αναμένονταν περίπου 20.000 κρούσματα.

Η ίδια είχε γράψει στον λογαριασμό της: «Ο Μητσοτάκης με όλο του το σόι διακοπάρει στην Ήπειρο. Με 20.000 κρούσματα στη χώρα που κυβερνά, ο ανάλγητος αυτός πολιτικός, ο χειρότερος πρωθυπουργός από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, περνάει καλά στα καμαρίνια κι αυτό βγαίνει προς τις ΜΕΘ. Ρεζιλίκι. Μέγα. Η φωτό του 2019. Τα ίδια και φέτος σαν να μην έχει μεσολαβήσει τίποτα αυτά τα δυο χρόνια».

Αργότερα επέστρεψε στην ανάρτηση και συμπλήρωσε από πάνω: Edit. ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. 20.000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ!»