Οργή Ακρίτα για Μητσοτάκη: «Να τα μαζέψει ο άθλιος και να γυρίσει στη δουλειά του τώρα»

28 Δεκεμβρίου, 20219:13 ΜΜ

Νέα ανάρτηση από την Έλενα Ακρίτα μετά την ανακοίνωση για 21.567 κρούσματα σήμερα Τρίτη.

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε η Έλενα Ακρίτα, μετά την ανακοίνωση ότι σήμερα Τετάρτη η χώρα κατέγραψε 21.567 κρούσματα σε ένα 24ωρο. Χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «άθλιο» και πρόσθεσε: «Να γυρίσει στη δουλειά του ΤΩΡΑ».
Συγκεκριμένα, η κα Ακρίτα έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook: «Κρούσματα 21.567 κι ο Πρωθυπουργός τη χώρας διακοπάρει με τα σόγια του. Να τα μαζέψει ο άθλιος και να γυρίσει στη δουλειά του ΤΩΡΑ. Αλλιώς, του αξίζει να τον κράξει όλος ο διεθνής Τύπος».

Παράλληλα επεξεργάστηκε και προηγούμενη ανάρτησή της για το ίδιο θέμα, την οποία είχε αναρτήσει όσο αναμένονταν περίπου 20.000 κρούσματα.

Η ίδια είχε γράψει στον λογαριασμό της: «Ο Μητσοτάκης με όλο του το σόι διακοπάρει στην Ήπειρο. Με 20.000 κρούσματα στη χώρα που κυβερνά, ο ανάλγητος αυτός πολιτικός, ο χειρότερος πρωθυπουργός από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, περνάει καλά στα καμαρίνια κι αυτό βγαίνει προς τις ΜΕΘ. Ρεζιλίκι. Μέγα. Η φωτό του 2019. Τα ίδια και φέτος σαν να μην έχει μεσολαβήσει τίποτα αυτά τα δυο χρόνια».

Αργότερα επέστρεψε στην ανάρτηση και συμπλήρωσε από πάνω: Edit. ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. 20.000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ!»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News