Οργάνωση σοκάρει καταναλωτές με μακάβριο τρόπο για να δείξει την κακομεταχείριση των ζώων.

12 Μαΐου, 2016 1:27 ΜΜ
More videos

Μερικοί άνθρωποι τείνουν να κάνουν τα στραβά μάτια για την ταλαιπωρία των ζώων όταν θέλουν να αγοράσουν δερμάτινα είδη. Η διαφημιστική εταιρία της Μπανγκόκ Ogilvy & Mather και η Ασιατική PETA (παγκόσμια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ασχολείται με την ηθική μεταχείριση των ζώων) συνεργάστηκαν για να αλλάξουν την παραπάνω στάση των καταναλωτών.

Άνοιξαν ένα ψεύτικο κατάστημα σε ένα από τα πιο μοντέρνα εμπορικά κέντρα της Μπανγκόκ και τοποθέτησαν φαινομενικά συνηθισμένα πολυτελή δερμάτινα είδη στην βιτρίνα τους.  Ωστόσο, στο εσωτερικό τους έκρυβαν ένα τρομακτικό μυστικό.

Στο εσωτερικό τους οι τσάντες, τα παπούτσια, τα πορτοφόλια και τα άλλα προϊόντα περιείχαν τον απόλυτο ορισμό του τρόμου και του αίματος. Ήταν γεμάτα με ψεύτικη ζωική σάρκα, αίμα ενώ μια τσάντα περιείχε και μια παλλόμενη καρδιά. Οι ανυποψίαστοι αγοραστές πηδούσαν από φρίκη και τρόμο με κομμένη την ανάσα. Αυτή η πράξη των συνεργατών μπορεί να θεωρεί μια προσπάθεια αφύπνισης.

Η διαφημιστική εταιρία Ogilvy και η οργάνωση PETA δημιούργησαν ένα ψεύτικο μαγαζί σε ένα από τα πιο σύγχρονα πολυκαταστήματα της Μπανγκόκ.

Οι ανυποψίαστοι πελάτες  τρομαγμένοι αποτραβιόντουσαν  με κομμένη την ανάσα.

Τα δερμάτινα πορτοφόλια, τα σακάκια ακόμη και τα γάντια γέμισαν με ψεύτικη σάρκα και αίμα ζώων.

«Κάθε χρόνο, τουλάχιστον 440.000 πύθωνες πιάνονται από τις ζούγκλες της Νοτιοανατολικής Ασίας.»

Αποκεφαλίζονται σκληρά.

Μερικές φορές γδέρνονται και ζωντανοί.

Απλά για να γίνουν ένα μοντέρνο αντικείμενο.

Για μια τσάντα απαιτείτε η σφαγή όχι ενός αλλά 4 κροκοδείλων. Πρέπει να είναι αυτό το τίμημα για να αποκτήσει ένας καταναλωτής μια ακόμη τσάντα;

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο την αντίδραση των καταναλωτών από τα αιματηρά αξεσουάρ.

Περισσότερες πληροφορίες στο petaasia.com

Ακολουθήστε μας στο facebook: