Ορφανά αδέρφια κρατιούνται χέρι χέρι για πρώτη φορά μετά τον θάνατο των γονιών τους

April 28, 2018 5:56 PM
More videos

Δυο ορφανά αδέλφια κρατιούνται χέρι χέρι σε ένα νοσοκομείο, φορώντας περιλαίμια. Τα 2 αδέλφια συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχαν στο οποίο σκοτώθηκαν οι 2 γονείς τους και η μικρή τους αδερφή.

Η 8χρονη Άντζι Κλέμενς και ο 5χρονος αδερφός της Ζάχαρι μαζί με τα 2 μικρότερα αδέλφια τους Γουάιτ και Νίκολας επέζησαν από ένα ατύχημα, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο οικογενειακό τους αυτοκίνητο.

Οι γονείς τους ο 31χρονος Τζιμ και η 29χρονη Καρίσα πέθαναν μαζί με την 8 εβδομάδων κόρη τους Τζουλιάνα.

Η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου ήταν μια νεαρή μητέρα που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Μαζί της ήταν και ο 1 έτους γιος της, αλλά επέζησαν και οι 2.

Τα 2 αδέρφια κρατιούνται χέρι χέρι για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχαν.

Η Άντζι έχει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ο Ζάχαρι σπασμένη μέση.

Τα 2 αδέρφια μπόρεσαν να συναντηθούν όταν οι συγγενείς τους έβαλαν τις αναπηρικές τους καρέκλες δίπλα δίπλα στο νοσοκομείο.

Οι 2 γονείς που πέθαναν στο ατύχημα μαζί με την 8 εβδομάδων κόρη τους.

“Αυτοί είναι ο Ζάχαρι και η Άντζι. Είναι η πρώτη φορά που μπορούν να αγγίξουν ο ένας τον άλλον μετά το ατύχημα”, έγραψε μια από τους συγγενείς τους.

Ο 4χρονος Γουάιτ έχει σηκωθεί τώρα από την αναπηρική καρέκλα και μπορεί να περπατάει μόνος του μικρές αποστάσεις.

“Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με αυτά τα μικρά παιδιά που έχουν ακόμα μεγάλο ταξίδι μπροστά τους για να αναρρώσουν”, ανέφερε ένας συγγενής τους.

Στην κηδεία των γονιών τους 21 Απριλίου μόνο ο Νίκολας, αφού τα υπόλοιπα αδέρφια δεν ήταν σε θέση να φύγουν από το νοσοκομείο.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2009 και τους χαρακτήριζαν ως “αφοσιωμένους” γονείς.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: