Ώρες αγωνίας για τον Στράτο Τζώρτζογλου: Κάηκε ολοσχερώς η πιτσαρία, όπου εργάζεται ο γιος του

14 Μαΐου, 2021 4:17 ΜΜ
More videos

Ο Στράτος Τζώρτζογλου το 1988 αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την συνάδελφο του Μαρία Γεωργιάδου με την οποία χώρισαν το 2001.

Ο 24χρονος νεαρός εργάζεται σε μία πιτσαρία, δυστυχώς όμως ήρθε αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας ξέσπασε φωτιά στο εστιατόριο όπου εργάζεται, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το κατάστημα.

Γι’ αυτήν την δυσάρεστη εμπειρία μίλησαν σήμερα το πρωί πατέρας και γιος στην εκπομπή «Πρωινό», με τον γιο του γνωστού ηθοποιού να αποκαλύπτει πως ευτυχώς δεν έπαθε κανείς τίποτα.

«Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε κάτι. Οι τρεις κολλητοί και η οικογένειά τους μένουν ακριβώς επάνω από το κατάστημα και η φωτιά έφτασε εκεί, αλλά ευτυχώς βγήκαν έξω πριν γίνει κάτι κακό. Το μαγαζί καταστράφηκε όλο. Δεν υπάρχει τίποτα. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε. Χρειάζονται 120.000 ευρώ. Αυτή η πιτσαρία απευθύνεται σε όλους. Όλοι την ξέρουν» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου που έχει να ιδωθεί με τον γιο του έξι μήνες, βρίσκεται στο πλευρό του για ό, τι χρειαστεί λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όλα αυτά είναι μια πρόκληση για να αρπάξουμε τη ζωή από τα κέρατα».

Ακολουθήστε μας στο facebook: