Ώρες αγωνίας για τον Δημήτρη Γιώτη: «Μου άνοιξε η μύτη & μέσα σε 1 ώρα ήμουν στο χειρουργείο για καρδιά»

28 Μαΐου, 20231:48 ΠΜ

Από τη μια στιγμή στην άλλη, ο Δημήτρης Γιώτης μπήκε για σοβαρό χειρουργείο, όπως εξομολογήθηκε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Μεταξύ άλλων, ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του, από την οποία και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε επέμβαση καρδιάς.

Πού σε συναντούμε αυτόν τον καιρό; Πού μπορεί ο κόσμος να σε απολαύσει;

Αυτήν την περίοδο βρίσκομαι σε περιοδεία. Ξεκίνησα με δύο εμφανίσεις στη Μύκονο και τώρα συνεχίζουμε σε όλη την Ελλάδα. Απείχα και ένα διάστημα περίπου οχτώ μηνών, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που είχα και τώρα μπορώ να πω ότι κάνω ένα comeback με νέο τραγούδι αλλά και εμφανίσεις.

Δημήτρης Γιώτης: «Μέσα σε μία ώρα βρισκόμουν στο χειρουργείο»

Τι πρόβλημα αντιμετώπισες με την υγεία σου;

Ήμουν σε μια εμφάνιση με τον Μανώλη Κονταρό στο Ρέθυμνο. Μετά από μία μέρα μου ανοίγει η μύτη για δύο ολόκληρες ώρες. Μόλις καταφέραμε και σταματήσαμε την αιμορραγία, ο πατέρας μου μού λέει πιάσε το πιεσόμετρο. Μετράμε την πίεσή μου. Είχα 25 πίεση μεγάλη, 17 η μικρή. Παίρνω τηλέφωνο αμέσως τον καρδιολόγο και μέσα σε μία ώρα βρισκόμουν στο χειρουργείο. Η καρδιά μου υπολειτουργούσε χωρίς να έχω καταλάβει τίποτα. Επίσης, βρήκαμε τη δεξιά καρωτίδα κατά 99% κλειστή. Εν τω μεταξύ, εγώ ούτε καπνίζω ούτε πίνω. Δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό το θέμα με την καρδιά μου. Με βάλανε αμέσως χειρουργείο λοιπόν, έκανα επέμβαση καρδιάς και καρωτίδας. Έκανα μετά κάποιες θεραπείες και φυσικά παίρνω φάρμακα ακόμη, εννοείται. Είμαι πάρα πολύ καλά όμως τώρα, ξεπεράστηκε το πρόβλημα αυτό και συνεχίζω ακάθεκτος.

Μπορείς να πεις δηλαδή ότι ήσουν τυχερός μέσα στην ατυχία σου;

Ναι, φυσικά! Αν δεν μου είχε ανοίξει η μύτη, δεν θα είχα αντιληφθεί τίποτα. Δεν ένιωθα κάτι. Πήγα στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο κανονικά. Δεν είχα πόνους, ούτε ζαλάδες.

Πόσα χειρουργεία έπρεπε να κάνεις;

Έκανα δύο. Πρώτα κάναμε την καρωτίδα και παράλληλα έκανα θεραπεία για την καρδιά. Όταν φέραμε την καρδιά από 30% που λειτουργούσε στο 47% κάναμε την επέμβαση 15 Δεκεμβρίου. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και ήμουν πολύ τυχερός που δεν επηρεάστηκαν τα νεφρά μου. Τώρα κάνω τη θεραπεία μου και συνεχίζουμε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News