Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Ωραiα είναι, αλλά» Η Μαρία Ηλιάκη τόλμnσε τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά...

«Ωραiα είναι, αλλά» Η Μαρία Ηλιάκη τόλμnσε τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, αλλά οι ακόλοuθοί της αντέδpασαν

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, η οποία της ταιριάζει πολύ και τη μικραίνει, ωστόσο, οι ακόλουθοί της είχαν διαφορετική άποψη.

Η παρουσιάστρια, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της πως θα έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της, ώστε να ξεκινήσει ωραία και η εβδομάδα.

Ειδικότερα, σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με το νέο μακρύ bob cut χτένισμά της, υπογράμμισε ότι «Είπα να υποδεχτώ την καινούργια εβδομάδα λίγο αλλιώς γιατί ως γνωστόν… τα μαλλιά την πληρώνουν πάντα».

Δείτε το βίντεο

Πως προτιμούν τη Μαρία Ηλιάκη οι ακόλουθοί της

Οι ακόλουθοί της, βλέποντας την αλλαγή της, αφενός επεσήμαναν ότι της πηγαίνει πολύ, αφετέρου έκαναν την δική τους αντιπρόταση, αφού την προτιμούν με το πολύ κοντό καρέ, που είχε υιοθετήσει κατά την περίοδο της καραντίνας.

1207 932x360 1 1208 897x283 1 1209 925x199 1

Πώς διατηρούνται υγιή τα μαλλιά της Μαρίας Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη δεν χρησιμοποιεί μόνο το κατάλληλο σαμπουάν και conditioner, προκειμένου να διατηρεί υγιή και ενυδατωμένα τα μαλλιά της, αλλά φροντίζει να πηγαίνει και πολύ συχνά στο κομμωτήριο για να φρεσκάρει τις άκρες της.

choris titlo 1
Τα πιο σημαντικά