Όπως στην Τουρκία – Απίστευτες εικόνες στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής

Νοε 6, 2018 3:50 ΜΜ
More videos

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής  μια εκδήλωση που οργανώθηκε από τον σύλλογο BIHLIMDER (Σύλλογος Αποφοίτων και Μελών Σχολείων Ιμάμ Χατίπ) . Eπρόκειτο για μια οργάνωση του κράτους της Τουρκίας. Ουσιαστικά ήταν μια διαφήμιση των σχολείων ιμάμ χατίπ της Τουρκίας. Είχε εργαστήρια Μαθηματικών, Βιολογίας, Χημείας, Φυσικής, Ρομποτικής, Ιστορίας και Επίδειξης Πειραμάτων,  ενώ οι περισότερς κοπέλες που είχαν το τμήμα της παρουσίασης,  ήταν ¨καλυμένες ¨ με  μαντίλα στο κεφάλι.

Επιδίωξη της Τουρκίας και στα κατεχόμενα της Κύπρου και εδώ είναι ίδια: Ότι υπάρχει στην Τουρκία να ¨υπάρχει¨ και στα κατεχόμενα και εδώ.  Με την εκδήλωση αυτή στόχος είναι η ακόμη μεγαλύτερη προσέλκυση μαθητών στο να σπουδάσουν ακόμη και στην μέση εκπαίδευση στην Τουρκία. Συχνά παρέχεται δωρεάν διαμονή σε εστίες και το ¨αποτέλεσμα¨ στο τέλος είναι ένας Ισλαμο-Τούρκος πολίτης, στα μέτρα ακριβώς που επιθυμεί ο Ερντογάν.

  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο κ. Χαλήλ Μουσταφά-δικηγόρος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ συνομιλεί με το κ. Σερντάρ Καραπατσά-υπάλληλο του τουρκικού προξενίου Κομοτηνής,

Πηγή: Τουρκικά Νέα

Ακολουθήστε μας στο facebook: