«Όποια παίζει σε μένα, περνάει από το κρεβάτι» – Καταγγελία από Βίκυ Πρωτογεράκη

31 Ιανουαρίου, 2021 11:43 ΠΜ
More videos

Η κουίντα τραβήχτηκε και στην αθέατη μέχρι πρότινος πλευρά των παρασκηνίων πέφτουν βροχή οι καταγγελίες

Πυκνώνουν οι καταγγελίες για παρενόχληση στο χώρο του θεάματος, με την ηθοποιό Βίκυ Πρωτογεράκη να καταγγέλει δυο πασίγνωστους σκηνοθέτες της τηλεόρασης για σεξουαλική παρενόχληση. Μιλώντας στο OPEN TV περιγράφει πώς ο ένας της ζήτησε να περάσει από το κρεβάτι του για να της δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο και ο πώς ο άλλος την αιφνιδίασε με απρεπείς πράξεις.

«Στο χώρο μας συνηθίζεται αυτό κατά κόρον από κάποιους ανθρώπους: Να βάζουν μπροστά το προσωπικό τους όφελος και μετά την τέχνη», λέει η Βίκυ Πρωτογεράκη, ενώ το κύμα των καταγγελιών στο χώρο του θεάματος έχει μετατραπεί σε τσουνάμι. Η Βίκυ Πρωτογεράκη αναφέρεται σε σεξουαλική παρενόχληση, αλλά και την ψυχολογική πίεση που είχε υποστεί από δύο πασίγνωστους σκηνοθέτες, με μακρά πορεία σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση. «Ευθαρσώς μου είχε πει, δια τηλεφώνου, ότι «όποια κοπέλα παίζει σε μένα, στα σίριάλ μου, περνάει και από το κρεβάτι μου». Και μετά από αυτό βεβαίως του έστειλα δέκα τριαντάφυλλα και ένα γράμμα και τον παρακαλούσα να με απαλλάξει. Με τρόπο ευγενικό», περιγράφει η Βίκυ Πρωτογεράκη.


«Αρνήθηκα και έχασα τον ρόλο»

Όπως καταγγέλλει η ηθοποιός έχασε δουλειά, επειδή δεν ενέδωσε σε άσεμνη πρόταση που δέχθηκε από πολύ γνωστό σκηνοθέτη, η οποία είχε συνδυαστεί και με πρόστυχη συμπεριφορά. «Σκηνοθέτης που υποτίθεται ότι ήτανε και φίλος, δηλαδή τον ήξερα, ξαφνικά μου έκανε μια πρόταση χυδαία. Δηλαδή μου ήρθε εμετός την ώρα που έκανε, αυτό που έκανε: μου έδειξε ας πούμε τα γεννητικά του όργανα. Και δεν του απάντησα. Και εντάξει, δεν πήρα ποτέ τον ρόλο», περιγράφει.

Ακολουθήστε μας στο facebook: