Οπαδός συνθλίβει το κεφάλι αντιπάλου με μία μεγάλη πέτρα

30 Αυγούστου, 2017 5:38 ΠΜ
More videos

Δείτε το οπτικό υλικό από τα επεισόδια και τη στιγμή που ο χούλιγκαν «Γκονζάλεθ» πετά την πέτρα – Η αστυνομία αναζητά τον δράστη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

27 Αυγούστου 2017… Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση στην περιοχή Καρτάγιο της Κόστα Ρίκα έχει μόλις τελειώσει. Οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούονται βάναυσα στους γύρω δρόμους. Η αστυνομία επιλέγει να μην παρέμβει.

Η κατάσταση στους δρόμους ξεφεύγει. Τέσσερις χούλιγκαν καταφέρνουν να εγκλωβίσουν έναν αντίπαλο. Τον ρίχνουν στο έδαφος και τον κλωτσούν με όλη τους τη δύναμη το κεφάλι και στο σώμα. Ο οπαδός φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του. Τότε, ένας από τους τέσσερις χούλιγκαν σηκώνει μία μεγάλη πέτρα και την πετά με δύναμη στο κεφάλι του πεσμένου άνδρα.

Το βίντεο είναι κάτι παραπάνω από σοκαριστικό. Ο οπαδός που δέχεται την πέτρα στο κεφάλι πέφτει αναίσθητος για λίγα δευτερόλεπτα. Επιχειρεί να σηκωθεί όρθιος και να απομακρυνθεί, με όσες δυνάμεις του έχουν απομείνει. Παραπατά, εμφανώς ζαλισμένος. Πέφτει ξανά στο έδαφος. Επιχειρεί πάλι να σηκωθεί, αλλά και πάλι πέφτει κάτω.

CEN

Οι εικόνες από τις άνευ ορίων συγκρούσεις, προκάλεσαν την αντίδραση της αστυνομίας. Η τελευταία δεν παρενέβη ώστε να αποτρέψει τη συγκεκριμένη και άλλες ενέργειες, αλλά πλέον αναζητά τον οπαδό της Heridanio που πέταξε την πέτρα στο κεφάλι του αντιπάλου του, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο άνδρας που πέταξε την πέτρα είναι γνωστός στις δυνάμεις ασφαλείας ως «Γκονζάλεθ» και έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ανθρωποκτονία, αλλά κατάφερε να γλιτώσει.

[mirror] [sfm]