Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΟμορφότερη και από τα μοντέλα η Λυδία: Η 19χρονη κόρη Στεφανίδου-Ευαγγελάτου τράβηξε...

Ομορφότερη και από τα μοντέλα η Λυδία: Η 19χρονη κόρη Στεφανίδου-Ευαγγελάτου τράβηξε πάνω της όλα τα φλας σε επίδειξη μόδας

Η Λυδία Ευαγγελάτου παραβρέθηκε στο Athens Fashion Week, χθες, Παρασκευή, το βράδυ, παρέα με την κολλητή της φίλη.

Η 19χρονη κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου έδωσε το “παρών” στην Εβδομάδα Μόδας, ως εκπρόσωπος του Tlife.gr, συνοδευόμενη από τη στενή της φίλη, Βαλεντίνη Γιώτη και παρακολούθησαν τα show των Βασίλη Ζούλια, Daphne Valente και Parthenis.

Η 19χρονη καλλονή, αφού ολοκλήρωσε την εξεταστική της στο NYU STERN στη Νέα Υόρκη, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και κάνει ένα μαθητεία σε μεγάλη επενδυτική εταιρεία, προκειμένου να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία.

Η εμφάνιση της Λυδίας Ευαγγελάτου τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της

Η νεαρή κοπέλα, που έχει την ίδια αγάπη για τη μόδα με τη μητέρα της, παρακολούθησε δύο επιδείξεις στη χθεσινή ημέρα της AXDW 2023, ενώ επέλεξε να φορέσει ένα κοντό φόρεμα και φλατ μπαλαρίνες, αποδεικνύοντας, για ακόμη μία φορά, την κομψότητά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εβδομάδα μόδας ξεκίνησε προχθές, Πέμπτη, το απόγευμα, με ένα εντυπωσιακό Installation, όπου 14 Έλληνες καταξιωμένοι σχεδιαστές της Ένωσης των Σχεδιαστών Μόδας, για πρώτη φορά, παρουσίασαν τις ξεχωριστές τους δημιουργίες.

Η Λυδία Ευαγγελάτου με αναλογίες μοντέλου

euaggelatou 1024x1536 1 euaggelatou1 1024x1536 1 euaggelatou2 1024x683 1

Τα πιο σημαντικά