Όμηρος Ευστρατιάδης για Φιλιππίδη: «Δεν πιστεύω ότι έκανε αυτά τα πράγματα – Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του» (

25 Οκτωβρίου, 2021 7:42 ΜΜ
More videos

Στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου αναφέρθηκε ο Όμηρος Ευστρατιάδης, δηλώνοντας δύσπιστος για κάποιες καταγγελίες.

Αναφερόμενος στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο γνωστός σκηνοθέτης τόνισε πως δεν πιστεύει ότι ο ηθοποιός έκανε πράγματι όσα τον κατηγορούν και για τα οποία βρίσκεται στη φυλακή. Τονίζει δε, ότι θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του στο μέλλον.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης στη συνεργασία μας ήταν άψογος, κύριος και πάντα χαμηλών τόνων. Απορώ πώς ο Φιλιππίδης έκανε βιασμούς. Δεν το έχω άξιο να κάνει κάτι τέτοιο.

Αν εγώ βιάσω μια κοπέλα κάπου μόνος μου, ποιες μαρτυρίες υπάρχουν για να αποδειχθεί; Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις πώς καταδικάζεις έναν άνθρωπο και τον βάζεις στη φυλακή;

Αν υπάρχουν αποδείξεις, αλλάζει το πράγμα. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το βιασμό

Για τον Φιλιππίδη ακόμα δεν το πιστεύω, περιμένω να γίνει η δίκη και αν αποδειχθεί ότι είναι έτσι, να μη βγει ποτέ από τη φυλακή. Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του γιατί είναι φοβερός ηθοποιός.

Όλοι αυτοί που τον κατηγόρησαν, θα του ζητήσουν συγγνώμη αν αποδειχθεί ότι είναι αθώος. Του κατέστρεψαν την καριέρα. Παιδεύτηκε για να γίνει θιασάρχης και να γεμίζει το θέατρο» ανέφερε μεταξύ άλλων.