Ομιλητής ο Μίκης Θεοδωράκης στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα

28 Ιανουαρίου, 20184:33 ΜΜ

Ο Μίκης Θεοδωράκης θα είναι ομιλητής του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, ο κ. Μιχάλης Πατσίκας, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Συλλαλητηρίου της Αθήνας, επισκέφθηκε χθες τον κ. Θεοδωράκη και του μετέφερε την πρόσκληση της Συντονιστικής Επιτροπής.

Από την πλευρά του ο Μίκης Θεοδωράκης εξέφρασε την περηφάνια του για το μεγαλειώδες Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και δεσμεύτηκε πως το λιγότερο που θα κάνει είναι να στείλει ηχογραφημένο ηχητικό μήνυμα χαιρετισμού στο Συλλαλητήριο της Αθήνας.

Το αν ο Μίκης Θεοδωράκης θα καταφέρει να βρεθεί στην εξέδρα του Συλλαλητηρίου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν την 4η Φεβρουαρίου.

Σε κάθε περίπτωση η εμπλοκή του Μίκη Θεοδωράκη στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία δίνει τεράστια δυναμική στις προσπάθειες της Συντονιστικής Επιτροπής και κλείνει τα στόματα όλων εκείνων που περιέγραψαν τον ξεσηκωμό του λαού για τη Μακεδονία ως εθνικιστικό παραλήρημα.

Πηγή: thestival.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News