Η ομάδα της Λάρισας αγωνίστηκε με φανέλα για τα προσφυγόπουλα.

20 Δεκεμβρίου, 2016 6:03 ΠΜ
More videos

Η ομάδα της Λάρισας σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι αφού παρέμεινε χωρίς βασικό χορηγό στη φανέλα της αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα αποτυπώνοντας σε αυτή τη φράση: «Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας».

Όπως υποστηρίζει η ομάδα και λόγω του σχετικού κανονισμού, έκανε γνωστή ως όφειλε την πρόθεσή της στην Super League, η οποία «απέρριψε προφορικά και εκ προοιμίου την πρόταση, χαρακτηρίζοντας το εν λόγω μήνυμα ως άκρως πολιτικό!».

Τελικά όμως  με φανέλα που έγραφε τη φράση «Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας» στη θέση του χορηγού κατέβηκε προχθές, η Λάρισα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι είχε ενημερώσει σχετικά τη Super League η οποία όμως δεν έδωσε σχετική άδεια καθώς έκρινε το μήνυμα «άκρως πολιτικό», κάτι που απαγορεύεται.

Παρά την απόφαση της Super League η ομάδα αποφάσισε να κατέβει με τις συγκεκριμένες εμφανίσεις στον αγώνα. Εφόσον αυτό γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, τότε θα υπάρξει πρόστιμο για την ΑΕΛ.

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στην απόφαση της ΑΕΛ, μάλιστα πήγε στον αγώνα και φόρεσε και ο ίδιος την φανέλα της ομάδας με το μήνυμα για τα προσφυγόπουλα.

Την υποστήριξή του στην ΑΕΛ εξέφρασε και ο Δήμος Λάρισας.

[sportlarissa] [tvxs]

Ακολουθήστε μας στο facebook: