Γuμνίστρια κάλυψε το σώμα της με το αίμα περιόδου της για να προωθήσει την «αγάπη και την αποδοχή»

31 Οκτωβρίου, 2018 12:21 ΠΜ
More videos

Μια γuμνίστρια από την Σουηδία δίχασε το Instagram όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία της που είναι καλυμμένη με το αίμα της περιόδου της.

Η Μαξίν Μπγιορκ που πλέον ζει στο Μπαλί εξήγησε ότι απλά ένιωσε την ανάγκη να δημοσιεύσει αυτή την φωτογραφία.

Στην φωτογραφία η Μαξίν ποζάρει γuμνή με τον κορμό και το πρόσωπό της να είναι καλυμμένα με το αίμα της περιόδου της.

“Σήμερα, μετά από μια πολύ δημιουργική και διασκεδαστική μέρα γύρισα σπίτι έχοντας πολλά πράγματα στο μυαλό μου τα οποία απλά άφησα στην άκρη γιατί δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί τους εκείνη την στιγμή”, ανέφερε η Μαξίν.

“Κάθισα και πήρα μερικές βαθιές αναπνοές και ξαφνικά ένιωσα την ανάγκη να καλύψω το σώμα μου με το αίμα της περιόδου μου. Οπότε, χωρίς να το σκεφτώ πολύ το έκανα”, πρόσθεσε.

“Αφού κάλυψα όλο το σώμα μου με αίμα, άρχισα να κυλιέμαι στο γρασίδι του κήπου μου. Μύρισα την γη και άρχισα να κλαίω από χαρά και λύπη ταυτόχρονα”, ανέφερε η Μαξίν για την εμπειρία της.

“Μετά από αρκετό κλάμα άρχισα να γελάω πολύ έντονα. Είμαι πολύ τυχερή που έχω την μαμά μου στην ζωή μου. Βοηθάμε η μια την άλλη να ξεπερνάμε τις δυσκολίες στις ζωές μας.”

Η φωτογραφία της Μαξίν εισέπραξε αρκετά αρνητικά σχόλια με πολλούς χρήστες να υποστηρίζουν ότι είναι “ψυχικά διαταραγμένη.”

Ακολουθήστε μας στο facebook: