Ολυμπία Χοψονίδου: Εκτάκτως στο νοσοκομείο

13 Απριλίου, 2021 1:11 ΜΜ
More videos

Η πρώην Σταρ Ελλάς και σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη αποκάλυψε πως βρίσκεται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τον λόγο εισαγωγής της.

Ανησύχησε τους followers της η Ολυμπία Χοψονίδου. To πρώην μοντέλο, που πρόσφατα αποκάλυψε τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει ύστερα από έξι εγκυμοσύνες, το πρωί της Τρίτης (13/4) δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media, στην οποία φαίνεται πως βρίσκεται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τον λόγο εισαγωγής της.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία που ανέβασε στα Instagram Stories της, η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ξαπλωμένη με ορό στο χέρι της, αναφέροντας πως όλα είναι καλά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά με την οικογένειά της να αποφεύγει να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε το Story της:

olympia-1

«Μου έχουν πέσει τα μαλλιά»

Η Ολυμπία Χοψονίδου πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει ύστερα από έξι εγκυμοσύνες. Η ίδια θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των followers της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μια από τις ακολούθους της την ρώτησε αν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα στην υγεία της μετά τις έξι εγκυμοσύνες. Τότε η ίδια προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση αναφέροντας  τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει και που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ότι της έχουν πέσει μαλλιά, έχει θέματα με τα δόντια της, προσπαθεί να χάσει τα κιλά και να απαλλαχθεί από την χαλάρωση, αλλά το πιο σημαντικό πως έχει έντονο βήχα από τη δεύτερη εγκυμοσύνη. «Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψή της:

«Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα. Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά».

Δείτε την ανάρτησή της:

svg%3E