Όλοι στο δικαστήριο ντύθηκαν χαρακτήρες της Ντίσνεϊ για υπόθεση υιοθεσίας ενός 5χρονου κοριτσιού.

16 Ιουνίου, 2016 4:23 ΜΜ
More videos

Οι αίθουσες των δικαστηρίων δεν είναι και τα πιο διασκεδαστικά μέρη στον κόσμο. Αλλά για την 5χρονη Danielle Koning, η αίθουσα του δικαστηρίου μετατράπηκε σε ένα φοβερό και διασκεδαστικό μέρος. Αυτό γιατί, όταν έφτασε η ώρα για την ακρόαση της υπόθεσης υιοθεσίας, μπαίνοντας δεν βρήκε μέσα ανθρώπους με κοστούμια και θυμωμένες εκφράσεις, αλλά ένα δωμάτιο γεμάτο με πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ.

Η μικρή ζούσε με τους θετούς γονείς της, Sarah και Jim Koning από το 2014 στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών και την περασμένη εβδομάδα η οικογένεια της παρακολούθησε την τελική ακροαματική διαδικασία για να υιοθετήσουν την Danielle και ένα άλλο κοριτσάκι. Για να κάνουν εκείνη την μέρα όσο πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή γινόταν, η υπεύθυνη για την υιοθεσία της σκέφτηκε να ντύσει όλους όσοι βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου ως χαρακτήρες της Ντίσνεϊ. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά τόσο εντυπωσιακό, που ακόμα και η δικαστής συμμετείχε.

Η Laura Mitchell, υπεύθυνη για το πρόγραμμα φροντίδας των ανάδοχων γονέων, δήλωσε στο δίκτυο ABC News: “Προφανώς, είναι μια πολύ σημαντική μέρα. Η ακρόαση είναι μια γιορτή για το γεγονός, ότι αυτά τα παιδιά θα έχουν οικογένεια από δω και στο εξής. Και αυτό δείχνει όλη την αγάπη και συμπόνια, που έχουμε όσοι εργαζόμαστε σε αυτές τις υποθέσεις.”

Όταν η 5χρονη Danielle Koning έφτασε ακροαματική διαδικασία για την υιοθεσία, αντίκρισε ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

1

Η αίθουσα ήταν γεμάτη με πριγκίπισσες και πρίγκιπες της Ντίσνεϊ.

2

Η Danielle ζούσε μαζί με τους θετούς γονείς της από το 2014.

3

Για να κάνουν την τελική ακρόαση της υιοθεσίας της μια ξεχωριστή μέρα, η υπεύθυνη για την υιοθεσία της σκέφτηκε την ιδέα να ντύσει όλους τους ευρισκόμενους στην αίθουσα του δικαστηρίου ως χαρακτήρες της Ντίσνεϊ.

4

Όπως μπορείτε να δείτε, η Danielle δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της.

5

Ακόμα και η δικαστής ντύθηκε Χιονάτη.

6

“Η ακρόαση είναι μια γιορτή, του ότι αυτά τα παιδιά τώρα έχουν οικογένειες”, ανέφερε η Laura Mitchell, υπεύθυνη του προγράμματος φροντίδας των ανάδοχων γονέων.

7

“Δείχνει την αγάπη και την συμπόνοια που έχουμε όλοι εμείς, που εργαζόμαστε σε τέτοιες υποθέσεις.”

8

Όπως ακριβώς και στα παραμύθια “όλοι έζησαν καλά και εμείς καλύτερα.”

9

Δείτε το βίντεο παρακάτω: 

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: