Ολόιδιοι με τον πατέρα τους Σάκης και Απόστολος Ρουβάς – Το πρόσωπο του στη δημοσιότητα

15 Ιανουαρίου, 20226:37 ΜΜ
More videos

Μπορεί οι γονείς του Σάκη Ρουβά να χώρισαν όταν ήταν σε μικρή ηλικία, ωστόσο ο γνωστός τραγουδιστής έχει αδυναμία και στους δύο, τον Κωνσταντίνο και την Άννα-Μαρία.

Αν και σπάνια οι γονείς του κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, καθώς κρατάνε χαμηλό προφίλ, υπάρχουν μερικά φωτογραφικά ντοκουμέντα που έχουν διαρρεύσει κατά καιρούς στο διαδίκτυο.

Ο Κωνσταντίνος Ρουβάς εργαζόταν ως οδηγός ασθενοφόρου και χώρισε από τη μητέρα του τραγουδιστή το 1984, όταν ο Σάκης Ρουβάς ήταν 12 ετών.

Κάτι που είναι άγνωστο στους περισσότερους είναι πως ο πατέρας του Σάκη Ρουβά έχει μεγάλη αγάπη για το θέατρο. Μάλιστα είχε δηλώσει παλιότερα στη Real News: «Για μένα η υποκριτική είναι έρωτας. Ένας έρωτας μεγάλος που τον κουβαλούσα από παιδί. Η τέχνη για εμένα δε διδάσκεται. Απλώς καλλιεργείται. Το θέατρο είναι το οξυγόνο μου. Το αγαπώ πολύ».

Όσο για τα παιδιά του; Ο ίδιος δηλώνει υπερήφανος: «Καμαρώνω για όλα μου τα παιδιά. Αγαπώ πολύ τους γιους μου και θέλω όλοι να είναι ευτυχισμένοι. Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του ανθρώπου».

Δείτε φωτογραφίες του

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News