Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΌλοι μιλάνε για τον Κώστα Τσουρό: Πήρε θέση για την κóντρα Καινούργιου...

Όλοι μιλάνε για τον Κώστα Τσουρό: Πήρε θέση για την κóντρα Καινούργιου – Σκορδά και καταχειροκροτńθηκε

Μέσα από την εκπομπή του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κώστας Τσουρός θέλησε να ταχθεί δημόσια στο πλευρό της Φαίης Σκορδά μετά το ξέσπασμα που έκανε εναντίον της η Κατερίνα Καινούργιου.

Πιο συγκεκριμένα, προλογίζοντας το βίντεο με τα θέματα της εβδομάδας, ο Κώστας Τσουρός ξεκαθάρισε πως δεν θα προβάλλουν στην εκπομπή του τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά, ενώ τόνισε πως όσα ειπώθηκαν δεν τιμούν την παρουσιάστρια του Alpha.
«Ήρθε η ώρα να πάμε να δούμε όλα αυτά που μας έκαναν εντύπωση την εβδομάδα που πέρασε στην τηλεόραση. Αλλά πριν πάμε σε αυτό θέλω λίγο να πω κάτι. Αυτή τη βδομάδα πρωταγωνίστησε στην τηλεόραση κάτι, που κατ’ εμέ ξεπέρασε κάθε όριο δεοντολογίας και κάθε έννοια τηλεοπτικού πολιτισμού, αν υπάρχει αυτός ακόμα.

Αναφέρομαι σε αυτή την αχαρακτήριστη επίθεση που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά από την Κατερίνα Καινούργιου. Οι περισσότεροι θα την έχετε δει. Επειδή δεν τιμά ούτε την ίδια την Κατερίνα Καινούργιου η συγκεκριμένη επίθεση, η οποία είναι πολύ καλή παρουσιάστρια και προφανώς ξέφυγε και ήταν μια κακή στιγμή…

Επειδή γενικά δεν τιμά την ίδια την τηλεόραση αυτό που έγινε και επειδή αυτό που λέμε ψυχαγωγία, έχει ξεφύγει και έχει πάει αλλού… Και ακριβώς επειδή εμείς δε θέλουμε να γίνεται αυτό το πράγμα, έστω λίγο να το διαφυλάξουμε, για αυτό λοιπόν δεν θα δείτε μέσα στο βίντεο αυτά τα στιγμιότυπα με αυτήν την αχαρακτήριστη επίθεση που είχαμε αυτή τη βδομάδα» είπε ο Κώστας Τσουρός.

Τα πιο σημαντικά