Όλοι μιλάνε για την Φαίη Σκορδά: Έβαλε με λίγες λέξεις στη θέση του τον Αχιλλέα Μπέο

2 Οκτωβρίου, 20234:37 ΜΜ

Το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου στην εκπομπή “Fay’s Time” σχολιάστηκε το θέμα με τον Αχιλλέα Μπέο και το χαστούκι που έδωσε σε πολίτη το πρωί του Σαββάτου μετά από λογομαχία που είχε προηγηθεί.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν και στην απάντηση που έδωσε ο δήμαρχος Βόλου στην εκπομπή “Οι Δεκατιανοί” σχετικά με το επεισόδιο.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά εξέφρασε την άποψή της.

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά για τον Αχιλλέα Μπέο

«Όταν μας προσβάλει κάποιος, πόσω μάλλον όταν μας προσβάλει το πιο ιερό που έχουμε όλοι στη ζωή μας, που είναι η μητέρα μας, δεν έχει να κάνει με το αν μας έχει προσβάλει με το αν είμαστε άντρες, αν είμαστε γυναίκες, αν είμαστε παιδιά…

Είναι κάτι που αφορά σε όλους τους ανθρώπους. Είναι μια προσβολή και κατανοώ ότι προσβλήθηκε, αλλά δεν έχει να κάνει με το ότι “εγώ που είμαι άντρας και μου πρόσβαλες τη μαμά”. Εγώ, που είμαι γυναίκα, αν κάποιος προσβάλει τη μητέρα μου, δεν θα προσβληθώ;

Είναι μόνο δικαίωμα των αντρών να προσβάλλονται, επειδή είναι άντρες; Από το πώς μάς έχει μεγαλώσει η μαμά μας εξαρτάται πώς αντιδρούμε στις προσβολές», είπε Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.
Αχιλλέα Μπέος – Το χρονικό

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν στην περιοχή Άλλη Μεριά στον Βόλο όπου κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί, με αφορμή το μπάζωμα του ρέματος στην περιοχή, το οποίο καταγγέλλουν πως γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Η αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος ο οποίος κατέληξε να έχει έντονη λογομαχία με έναν από τους κατοίκους, τον οποίο γύρισε και χαστούκισε.

Ακολούθησε ανταλλαγή χαρακτηρισμών και βαριών εκφράσεων.

Τελικά τόσο ο Α. Μπέος όσο και ο πλημμυροπαθής φαίνεται πως τα… βρήκαν μετά από λίγη ώρα, στο γραφείο του δημάρχου Βόλου.

Ο δήμαρχος ανήρτησε βίντεο μέσα από το Δημαρχείο κατά το οποίο συνομιλεί με τον πολίτη, ο οποίος του ζητάει συγγνώμη.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News